19 / 04 / 2024

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü yeni hizmet binası tadilat ihalesi 7 Temmuz 2014 günü saat 14:30'da Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

Depremzedelere yardım yapmak isteyenler dikkat! Kan ve nakdi bağış için iki yeni hizmet devreye girdi!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan sarsıntılardan etkilenen depremzedeler için kan bağışı ve nakdi yardım yapacak vatandaşlara için iki yeni hizmetin e-Devlet Kapısı'nda kullanıma açıldığı bildirildi. Buna göre, kan vermek isteyenler için en yakın kan bağış merkezi e-Devlet'ten görülebileceği gibi bağış

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara'da başladı!

Emlakjet, pandemi sürecinde mega kent İstanbul’da gayrimenkul piyasasına soluk aldıran JetSat hizmetini başkent Ankara’da da başlattı...

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılayı Isparta'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Isparta Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 03 Aralık 2020 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğüne vermiş / göndermiş olmaları gerekiyor.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Haberi

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü


Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü yeni hizmet binası tadilat ihalesi kapalı zarf usulüyle  7 Temmuz 2014 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.



İlanın detayı için