26 / 04 / 2024

Ankara metrobüs projesi

Ankara metrobüs projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan'da açılışını gerçekleştirdiği Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesi'nde başkente metrobüs müjdesi verdi.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

Metrobüs yolunda asfalt çalışması yapılacak!

Metrobüs hattının asfaltı yenileniyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

İBB metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek!

İBB'den yapılan açıklamaya göre,metrobüs hattının daha konforlu olmasına yönelik çalışmalar başlıyor.Buna göre, İstanbul'un 2007'de hizmete alınan metrobüs hattının asfaltı değiştiriliyor.

Ankara Boğazı projesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

30 Mart yerel seçimlerinden önce Melih Gökçek'in açıkladığı 'Ankara Boğazı' projesi ile ilgili ilk adım atıldı. Bakanlar Kurulu, projenin uygulanacağı bölgeleri kentsel dönüşüm alanı ilan etti.

Ankara Turkuaz Vadisi Projesi TOKİ başvuruları!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Projesi'nde 20 adet konut açık satışa sunuluyor. Ankara Turkuaz Vadisi Projesi TOKİ başvuruları 6 Temmuz 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü'nü kuruyor!

Mektebim Koleji'nin, Sinpaş Yapı'nın Ankara projelerinden Marina'nın içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

Riyad'daki metrobüs hattını Yüksel İnşaat üstlendi!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad 'da yapılacak metrobüs hattını Türk şirketi Yüksel İnşaat, 614 milyon dolara inşa edecek.

Metrobüs Beylikdüzü'nde metrekare fiyatlarını artırdı!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Bahçelievler'deki metrobüs üst geçidi yenilendi!

Bahçelievler'deki metrobüs üst geçidi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri (İBB) tarafından yapılan yenileme çalışmaları kapsamında kaldırıldı. Yayalar karşıdan karşıya geçişlerde yeni köprüyü kullanmaya başladı.

İstanbul'da trafik durdu metrobüs aksadı!

İstanbul'da etkisini artıran kar yağışının tipiye dönüşmesi nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanırken, Haramidere'de bir metrobüsün yoldan çıkması seferleri bir süre durdurdu. TEM'de zincirleme kaza meydana geldi.

Ankara Arte Kent Projesi!

Ankara'da inşa edilen Ankara Arte Kent Projesi 114 adet daireden oluşuyor. Arte İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ankara metrobüs projesi Haberi

Ankara metrobüs projesi

Sabah Gazetesi'nden Aykut Gören'in haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de başkentte metrobüs projesinin hayata geçirilebilmesi için çalışmalara başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu müjdesi kentin ana arterleri üzerinde yer alan Altındağ, Gölbaşı, Sincan, Keçiören, Pursaklar, Mamak, Etimesgut, Çankaya ve Yenimahalle gibi ilçelerinde heyecan uyandırdı.

Altındağ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı: Hükümetimizin Altındağ'ın Siteler bölgesine ve Karapürçek Mahallesi'ne çok önemli raylı sistem projeleri bulunmakta. Bunlara ek olarak Samsun Yolu'ndan geçecek olan bir metrobüs sadece Altındağ'ı değil, aynı zamanda Mamak'ı da çok yakından ilgilendiriyor. Bu yolun güzergahında Siteler gibi Ankara'nın ve hatta Türkiye'nin en önemli mobilya merkezinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türk Telekom gibi önemli kurum ve kuruluşlar yer...