29 / 03 / 2024

Ankara Park Avenue daire fiyatları

Ankara Park Avenue daire fiyatları

Ankara Park Avenue projesinde ilk etap teslimleri 2016 yılının Temmuz ayında, ikinci etap teslimleri ise 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Peki Ankara Park Avenue ev fiyatları ne kadar?

Ankara Park Avenue daire fiyatları!

Ankara Park Avenue daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisinin kullanılabildiği projede satışlar hızla devam ediyor.

Ankara Park Avenue nerede?

Başkent Ankara'da YDA Group tarafından konumlandırılan ve çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yollarının bulunduğu Ankara Park Avenue nerede?

Park Avenue Ankara ulaşım!

Başkent Ankara'da konumlandırılan ve içinde 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Park Avenue Ankara ulaşım bilgilerini haberimizde görebilirsiniz.

Ankara Park Avenue teslim tarihi!

YDA İnşaat tarafından Başkent Ankara'da inşa edilen Ankara Park Avenue teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Projede; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Ankara Park Avenue satışa çıktı! 335 bin TL'ye 3+1!

YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, tanıtım toplantısında, ticari hayatlarında birçok önemli projeye imza attıklarını belirterek, çok az projede Park Avenue'deki kadar heyecan duyduklarını söyledi...

Park Avenue Ankara!

Park Avenue Ankara projesi Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, üniversite yerleşkesine 10 dakika mesafede yükseliyor. Park Avenue Ankara Evleri'nin ilk etap teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ankara Park Avenue 2. Etap ne zaman teslim?

Kızılay'a 7-8 dakika uzaklıkta olan YDA Park Avenue Konutları YDA Group imzası taşıyor. Proje 133 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Ankara Park Avenue 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Avenue Konutları satılık!

Ankara Park Avenue Konutları satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor.

YDA Park Avenue Ankara daire fiyatları!

Toplam 133 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Park Avenue Konutları Kızılay'a 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje 1.885 tane daireden oluşuyor. İşte YDA Park Avenue Ankara daire fiyatları...

Park Avenue Evleri ne zaman teslim?

Ankara Park Avenue projesinde yer alan konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 3+1 ve 4+1 konutlara yer veriliyor. Peki Park Avenue Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Avenue Konutları iletişim!

YDA Group imzası ile inşa edilen Park Avenue Evleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Ankara Park Avenue Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

YDA Park Avenue Ankara satış fiyatları!

Teslimlerin 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşeceği Park Avenue projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. İşte YDA Park Avenue Ankara satış fiyatları...

Ankara Park Avenue Konutları nerede?

Park Avenue projesindeki dairelerin fiyatları 340 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Ankara Park Avenue Konutları nerede?

Park Avenue Ankara ödeme tablosu!

Park Avenue Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 18 blok olarak inşa ediliyor. İşte Park Avenue Ankara ödeme tablosu...

YDA Group Park Avenue Ankara iletişim!

YDA Group Park Avenue Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut.

Ankara YDA Park Avenue daire fiyatları!

Park Avenue Konutları 1.885 daireden meydana geliyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen proje 133 bin metrekare arsa alanına sahip. Ankara YDA Park Avenue daire fiyatları...

Ankara Park Avenue ev fiyatları ne kadar?

Ankara Park Avenue projesinde ilk etap teslimleri 2016 yılının Temmuz ayında, ikinci etap teslimleri ise 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Peki Ankara Park Avenue ev fiyatları ne kadar?

Park Avenue Ankara harita!

Park Avenue projesi 18 blok olarak inşa ediliyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede daireler 340 bin TL'den satılıyor. İşte Park Avenue Ankara harita...

Ankara Park Avenue daire fiyatları Haberi

Ankara Park Avenue daire fiyatları

"Ankara Park Avenue ev fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. Projede satış süreci hızla devam ediyor ve 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek.


YDa Group tarafından inşa edilen Park Avenue projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 slaon daireler yer alıyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile banka kredisi kullanılabiliyor.


Ankara Park Avenue projesi 10 yatay ve 8 dikey olmak üzere toplamda 18 blok olarak inşa ediliyor. Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde yükselen projenin ikinci etap teslimleri 2017 yılının Temmuz ayında başlayacak.


Ankara Park Avenue ev fiyatları ne kadar?

3+1 ev fiyatları 340 bin TL ile 550 bin TL

4+1 ev fiyatları 410 bin TL ile 625 bin TL 


Park Avenue nerede?

Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park...