19 / 04 / 2024

ankara park oran satılık konut

ankara park oran satılık konut

Ankara Oran'da yükselen Park Oran Evleri'nde fiyatlar 313 bin liradan başlıyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Park Oran Ankara'da 313 bin liraya konut!

Oran Ankara'da yükselen Park Oran'da fiyatlar 313 bin liradan başlıyor, projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesine 1 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 17 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi 17 Mart'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 17 Mart tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Ankara Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden oluşacak olan proje Ankara İl' i Çayyolu Alacatlı’ da inşa edilecek. Ankara Park Alyans fiyatları 390 bin TL' den başlıyor.

Marina Ankara Oran adres bilgileri!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor.

Ankara Park Alyans iletişim!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Ankara Park Alyans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 37 36 olarak belirlendi.

ankara park oran satılık konut Haberi

ankara park oran satılık konut

Mesa Mesken Sanayi A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın Ankara'da yaşama geçirdiği Park Oran Konutları 146 bin metrekarelik alanda yükseliyor, proje 1832 konuttan meydana geliyor. Projede konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. Proje 7 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Ankara Park Oran Evleri'nde; 2+1 ve 5+1 dubleks dairelerin satışı tamamlandı. Satışı devam eden;

1+1 daireler; 313 bin liradan,

3+1 daireler; 765 bin 885 liradan,

4+1 daireler; 626 bin 444 liradan,

5+1 daireler; 1 milyon 250 bin liradan,

5+1 dubleks daireler 1 milyon 734 bin liradan,

6+1 dubleks daireler 1 milyon 931 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuldu.


Park...