25 / 04 / 2024

Ankara reklam ve tanıtım projeleri

Ankara reklam ve tanıtım projeleri

ATO'nu düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan başkent için önemli kararlar çıktı.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu.

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Ankara reklam ve tanıtım projeleri Haberi

Ankara reklam ve tanıtım projeleri

ATO'nu düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan başkent için önemli kararlar çıktı. Toplantıda Ankara'nın reklam be tanıtımı için öncelikle  'Tanıtım Üst Kurulu' kurulması kararlaştırıldı. 


Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Başkent’i kongre turizmi merkezi haline getirmek için yol haritası belirlemek ve yapılacak çalışmalara tüm tarafları dahil etmek amacıyla düzenlediği “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan önemli kararlar çıktı. 

21-22 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Sheraton Oteli’nde düzenlenen toplantının sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantıya, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi, Kazan Belediyesi, Polatlı Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Devlet...