16 / 04 / 2024

Ankara'yı tanıtmak için 'Tanıtım Üst Kurulu' kurulacak!

Ankara'yı tanıtmak için 'Tanıtım Üst Kurulu' kurulacak!

ATO'nu düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan başkent için önemli kararlar çıktı.



ATO'nu düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan başkent için önemli kararlar çıktı. Toplantıda Ankara'nın reklam be tanıtımı için öncelikle  'Tanıtım Üst Kurulu' kurulması kararlaştırıldı. 


Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Başkent’i kongre turizmi merkezi haline getirmek için yol haritası belirlemek ve yapılacak çalışmalara tüm tarafları dahil etmek amacıyla düzenlediği “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan önemli kararlar çıktı. 

 

21-22 Nisan 2015 tarihlerinde  Ankara  Sheraton Oteli’nde düzenlenen toplantının sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantıya, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi, Kazan Belediyesi, Polatlı Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Devlet Tiyatroları Müdürlüğü, Türk Hava Yolları, Esenboğa Havalimanı, TÜRSAB, Ankara Sanayi Odası, üniversiteler, oteller, hastaneler, fuar firmaları, turizm firmaları, seyahat acenteleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı... 


Geri Dön