29 / 03 / 2024

Ankara tanıtımı ato

Ankara tanıtımı ato

ATO'nu düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan başkent için önemli kararlar çıktı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Akfen İnşaat Bulvar Loft projesinin tanıtımını yaptı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek 822 konutluk Bulvar Loft Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

Ankara Kızılcahamam'a Jeopark Tanıtım Müzesi yapılacak!

Kızılcahamam Belediyesi'nin yapımına başlanacak olan Jeopark Tanıtım Müzesi için zemin etüdü yapıldı. Güney, Kızılcahamam’ın geleceğine atacak olan projelerden bir tanesi için daha çalışmaları başlatmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Ankara turizmi için Tanıtım Üst Kurulu kuruluyor!

ATO'nun düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı "Ankara'da Kongre Turizmi Toplantısından başkent için önemli kararlar çıktı.Toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kar

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Ankara tanıtımı ato Haberi

Ankara tanıtımı ato

ATO'nu düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan başkent için önemli kararlar çıktı. Toplantıda Ankara'nın reklam be tanıtımı için öncelikle  'Tanıtım Üst Kurulu' kurulması kararlaştırıldı. 


Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Başkent’i kongre turizmi merkezi haline getirmek için yol haritası belirlemek ve yapılacak çalışmalara tüm tarafları dahil etmek amacıyla düzenlediği “Ankara’da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı”ndan önemli kararlar çıktı. 

21-22 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Sheraton Oteli’nde düzenlenen toplantının sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantıya, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi, Kazan Belediyesi, Polatlı Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Devlet...