25 / 04 / 2024

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.



Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina  Ankara  için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı. Projeyi merak eden Konyalılar, Dedeman Otel 'deki tanıtım ofisinden bilgi alıyor. Randevu sistemiyle müşterilerle görüşen Sinpaş Yapı yetkilileri, projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarım dile getirerek, "1 hafta önce açtığımız ofisimizde şimdiye kadar 50 görüşme yapıldı. 1 hafta daha ofisimiz açık kalacak. Bu sayının her geçen gün artacağını düşünüyoruz. 


Çünkü faaliyete geçirilen projenin birçok avantajı var. Vatandaşlar proje ile sadece konut ihtiyacını değil, kültürel ve sosyal ihtiyaçlarım da rahatlıkla sağlayabiliyor. Konyalı vatandaşlar projeyi daha çok yatırım yapmak amacıyla yakından tanımak istiyor" ifadelerini kullandı. 




Web: http://www.marinaankara.com/



Emre ÖZGÜL/Merhaba


Geri Dön