25 / 04 / 2024

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.



PROTOKOL Otel hizmeti konusunda. dünya genelinde bütük bir üne sahip olan Ramada markası Kraas Şirketler Grubu 'nun sahipleri Ahmet. Şahin. Saim ve Bülent Karaaslan'ın ortaklığında Sakarya'ya geliyor. Ramada Sakarya Otelin tanıtım toplantısı ise dün Serpan'da bulunan Tunatan Tesislerimle gerçekleştirildi. Düzenlenen tanıtım programına CHP Milletvekili Engin Özkoç, Büyü Askerlik Şubesi Başkanı Bayram Oztemuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, ş adamı Orhan Kocayıbık, şehir genelinden çok sayıda iş adamı ve açılacak otelin ortakları olan Ahmet, Şahin, Saim ve Bülent Karaaslan katıldı. 



ULUSLARARASI OTEL 

Toplantıda yapılan ikramlar sonrası, otelin yönetim kurulu üyeleri kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Programın ilk konuşmasını yapan Ramada Sakarya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaaslan otelin şehirde ilk uluslararası hizmet veren otel olacağını kaydeden Karaaslan şunları söyledi: "Misafirlerimizin de otelci standartlarımızı dahil anlayabilmeleri için de Ramada çatısı altında taçlandırdık, limizin ilk ve tek uluslararası markası olacak oteli olarak inşallah Haziran ayında faaliyete geçmeyi planlıyoruz. Tesisimizde teknolojinin oteller için sunduğu en yeni ürünler kullanılarak misafir memnuniyetinin en yükseğe çıkarılmasını hedefliyoruz. Biz Kraas Şirketler Grubu olarak Sakarya'da otelcilik hizmet çatısını yükselterek bu konuda öncülük yapmayı hedefliyoruz. 



DÜNYA MARKASI 

Genel Müdür Yüce konuşmasının devamında, "Otelimiz çok sayıda salona sahip olacak ve bu salonlarda teknolojik altyapı ve sunum imkanları yer alacaktır. Ayrıca 900 kişilik balo salonumuzda her türlü yemek davetleri düğün organizasyonları yapılabilecektir. Otelimizde ayrıca bay ve bayanlar için özel hazırlanmış büyük ve kapsamlı birspa merkezi bulunacaktır. Spa merkezimiz içinde yaklaşık yarı olimpik büyüklüğünde spa merkezler, saunalar, buhar odaları, hamamlar. masaj odaları ve spor merkezleri faaliyet gösterecektir. Ramada Sakarya olarak ilk etapta yaklaşık 60 kişiyi istihdam edeceğiz. Aynca bölgemizdeki turizm lisesi ve üniversitelerdeki öğrencilerimizin turizm sektörüne kazandıracağız." şeklinde konuştu. 



ÖZELLİKLERİ 

Tanıtım programında, yapılan konuşmaların ardından Ramada yönetim kurulu üyeleri ve Ramada Sakarya Otel ortaklan basının önünde protokol imzaladı. Toplamda 210 yatak kapasiteli olan otelde kral dairesi, 2 havuz, 2 masaj odası, suit odaları, 102 özel oda, 900 kişilik balo stilonu, 2 fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları ile dünya mutfağı bulunacak. Yalnızca Sakarya'da değil, otelcilik konusunda bölgede büyük ses getirmeyi hedefleyen Ramada Sakarya Otel, Haziran ayında Adapazarı Adnan Menderes Caddesinde hizmete girecek.



Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön