24 / 04 / 2024

ankara royal plus konutları ne zaman teslim

ankara royal plus konutları ne zaman teslim

Başkent Ankara Uran Holding imzası ile hayata geçirilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutların bulunduğu Ankara Royal Plus Konutları teslim tarihi...

Royal Plus Konutları Ankara ulaşım!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve 3 bloktan oluşan Royal Plus Konutları Ankara ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Ankara Royal Plus Konutları ne zaman teslim? 213 bin TL'ye!

Ankara Royal Plus Konutları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den meydana geliyor...

Ankara Royal Plus Konutları! 213 bin liradan başlıyor!

Ankara Royal Plus Konutları projesinde daire fiyatları 213 bin liradan başlayarak değişiyor. Bu yıl 30 Ağustos'ta tamamlanacak olan Ankara Royal Plus Konutları projesinde banka kredisi kullanılıyor...

Royal Plus Konutları Ankara satılık daire! 213 bin liradan!

Royal Plus Konutları Ankara satılık daire fiyatları 213 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 192 adet konutun yer aldığı Royal Plus Konutları Ankara projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Relax Plus Ankara güncel fiyat listesi!

Relax Plus Ankara projesi Relax Plus projesi Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar minimum 129 bin TL'den başlıyor...

Relax Plus Ankara fiyatları!

Relax Plus Ankara fiyatları 159 bin TL'den başlayarak değişiyor. Relax Plus Ankara projesi bu yıl sonunda teslim edilecek...

Ankara Relax Plus Evleri teslim tarihi!

Ankara Yaşamkent’te inşa edilen Relax Plus Evleri Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Peki Ankara Relax Plus Evleri teslim tarihi ne zaman?

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Relax Plus ‘Hayatın Artısı’ sloganıyla Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yaşamkent’te artısı bol, rahat bir yaşama ev sahipliği yapıyor.

Ankara Royal İncek teslim tarihi!

Ankara Royal İncek projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gasterm Mühendislik projesi Royal İncek Evleri'nde 86 daire yer alıyor...

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te yükseliyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Relax Plus'ta fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Relax Plus görücüye çıktı! 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve 'Hayatın Artısı' sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanı ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

ankara royal plus konutları ne zaman teslim Haberi

ankara royal plus konutları ne zaman teslim

Ankara Royal Plus Konutları teslim tarihi ile ilgil ibilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Ankara'da Uran Holding tarafından hayata geçiriliyor. Projede fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutların bulunduğu projede satış ofisi proje alanında bulunuyor.


Ankara Royal Plus Konutları 11 bin 644 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Banka kredisi ile konut satın alınabilen Ankara Royal Plus Konutları projesinde bir çok ödem alternatifi sunuluyor. 


Ankara Royal Plus Konutları teslim tarihi!


Ankara Royal Plus Konutları teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi.


Ankara Royal Plus Konutları nerede?


Bağdat Cad. No:132/A Urankent - Yenimahalle / Ankara


Telefon: 0312 346 4050

Web Adresi: