25 / 04 / 2024

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..



216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanı dün Bebek Hotel'de yapıldı. Lansmana 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar ve 216 Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman katıldı.

 

Toplantıda 216 Koru Plus projesine dair bilgiler veren 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, mevcut arsa stoklarına da değindi.

 

İstanbul ve Ankara'da kendi arazilerinin bulunduğunu ve yakın zamanda projelendireceklerini de belirten Dündar, Kadıköy'e de yeni proje yapabileceklerini söyledi.

 

Bilent Dündar, ayrıca Çekmeköy bölgesinde 150 dairelik projelerinin olduğu ve önümüzdeki sene planlayacaklarını belirtti. 

 

Fenerbahçe Dalyan projesi yakında satışta

 

216 Koru Plus da olmak üzere son 3 projesinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiklerini söyleyen Dündar "Son dönemlerde kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Kadıköy ve Fenerbahçe'deki projelerimiz de kentsel dönüşüm projesi." dedi. 

 

216 Yapı'nın İstanbul Fenerbahçe Dalyan'da konumlandırdığı projesi butik bir proje olarak tasarlandı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Fenerbahçe Dalyan'da 54 daireye yer veriliyor.

 

Bölgedeki tek site olma niteliği taşıyan Fenerbahçe Dalyan projesinde satışlar yakında başlayacak.

 

Dalyan projesinin şuanda 12 milyon TL maliyeti olduğunu belirten Dündar, "Fenerbahçe Dalyan'da daha satışa çıkmadık. Onun bir zamanı var." dedi.

 


444 4 216      
http://www.216yapi.com


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön