25 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

 Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak.



Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. 1970 yılında inşaat sektörüne atılan firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak. Suat Altın İnşaat, İstanbul Kartal'da Golden Tulıps projesi ile start verdikleri ulusal projelere sırasıyla Ankara, Sivas, Nevşehir, Antalya ve İzmir'de devam edecek. 



Hedef dünya markası olmak 


Yakında Avrupa ve Asya'da birçok projeye imza atmış olacaklarını vurgulayan Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, hedeflerinin konut sektöründe dünya markası haline gelmek olduklarını belirtti. Bu konuda gerekli adımları atmaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Sedat Kılınç, yakında bu vizyonun gerçekleşeceğini herkesin göreceğini anlattı. Firma, Altın Koza 1-2-34-5-6-7, Golden Life 1-2-3, Aitın Park 1-2-3-4, Golden Wega, Golden World ve Altın Tov/ers projelerini teslim ettikten sonra yeni projelerine start vermeyi hedefliyor. Bunlardan Kartal Adliyesi yakınında konumlandırılan Golden Tulıps projesinde 1 +0, 1+1 ve 2 + 1 tipi dairelere yer verdiklerini anlatan Sedat Kılınç, projeyi 2016'da teslim edeceklerini belirtti. Suat Altın Inşaat'ın yeni projeleri arasında; Talas'taki Royal House Residence, Yıldızevler'de Elmas, Yeni Pervane'de Altın Konak, Gökkent'te City Life 1 ve 2, Yıldırım Beyazıt'ta Golden City 12-3, Uğurevler'de Altın Koza, Talas'ta Altın Hayat projeleri, Ambar'da West Life, lldem'de Golden Lif ve lldem villa projeleri ile Esenyurt'ta Esenyurt Holiday yer alıyor. Bu yılda yine en kazançlı yatırımın gayrimenkule olacağını dile getiren Kılınç, "Sektörün hızla büyümeye devam edeceği inancındayım" dedi. 



Posta 


Geri Dön