16 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı.



 İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı. 


Sunuculuğunu Ünlü mankenlerden İpek Tanrıyar'ın yaptığı tanıtım toplantısına ErciyesSpor Yöneticileri ve futbolcuları tam kadro katıldı. Tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Golden Center Kayseri'den ev sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabileceğini söyledi. 


Kılıç ayrıca, Suat Altın İnşaatın İstanbul ve Ankara'da yeni projeler başlatacağını kaydetti. 

Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. 


1970 yılında inşaat sektörüne atılan firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak. Suat Altın inşaat, İstanbul Kartal'da Golden Tulıps projesi ile start verdikleri ulusal projelere sırasıyla Ankara, Sivas, Nevşehir, Antalya ve İzmir'de devam edecek. Yakınçla Avrupa ve Asya'da birçok projeye imza atmış olacaklarını vurgulayan Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, hedeflerinin konut sektöründe dünya markası haline gelmek olduklarını belirtti. 

Bu konuda gerekli adımları atmaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Sedat Kılınç, yakında bu vizyonun gerçekleşeceğini herkesin göreceğini anlattı. 


Suat Altın İnşaafın yeni projeleri arasında; Talas'taki Royal House Residence, Yıldızevler'de Elmas, Yeni Pervane'de Altın Konak, Gökkent'te City Life I ve 2, Yıldırım Beyazıt'ta Golden City 12-3, IJgurevler'de Altın Koza, Talas'ta Altın Hayat projeleri, Ambar'da West Life, lldem'de Golden Lif ve lldem villa projeleri ile Esenyurt'ta Esenyurt Holiday yer alıyor. 


Bu yılda yine en kazançlı yatırımın gayrimenkule olacağını dile getiren Kılınç, "Sektörün hızla büyümeye devam edeceği inancındayım" dedi. Erciyesspor Başkanı Ziya Eren'de kulübe maddi manevi destek sağlayan Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Erciyesspor yöneticileri, futbolcular ve Suat Altın İnşaat yöneticileri topluca hatıra fotoğrafı çektirdi. Tanıtım toplantısı 'verilen kokteylin ardından sona erdi. 


Yeni Haber Kayseri


Geri Dön