25 / 04 / 2024

Ankara Simgeşehir Konutlarının son iki bloğu satışa çıktı

Ankara Simgeşehir Konutlarının son iki bloğu satışa çıktı

Seha Yapı tarafından Ankara’nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut’ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

2022'de satılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar aldı! Zirvedeki şehir Balıkesir oldu! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz sene satışı yapılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar alırken, bu alanda en yüksek oran yüzde 41,35 ile Balıkesir'de kaydedildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara başvuruları yarın başlıyor! 240 ay vadeyle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge Konutları için başvurular yarın itibariyle resmen başlıyor. İşte 3+1 konutların yer aldığı Kuzey Ankara Kent Girişi projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara’da kentsel dönüşümde yapılmayan konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar TL!

Ankara'da Melih Gökçek döneminde hayata geçirilmek üzere başlanan fakat tamamlanamayan "kentsel dönüşüm" projesi kapsamındaki konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar lira olduğu açıklandı.

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları'nın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınladı. Peki Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Ankara Simgeşehir Konutlarının son iki bloğu satışa çıktı Haberi

Ankara Simgeşehir Konutlarının son iki bloğu satışa çıktı

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı, Simgeşehir Konutları’nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu. 


Güvenli bir site içerisinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan ve 3+1 olarak tasarlanan Simgeşehir Konutları’nın 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, sağlamlığı ve modern mimarisiyle Etimesgut’un en farklı konut projesi olma özelliğini taşıyor. Proje; yeşil alanları, çocuk oyun alanları ve otoparklarıyla her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor.


Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Simgeşehir Konutları’ndaki son dairelerin satışı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; “Bugüne kadar gelecek nesillerin güvende büyüyebilmesi için yeşil alanı geniş, sosyal imkânları bol olan güvenli projeler yaptık. Anadolu’nun farklı şehirlerinde ve Ankara’da binlerce aileye “mutluluğun anahtarını” teslim ettik. Bu misyonumuzdan ödün...