29 / 03 / 2024

Ankara Sincan gayrimenkul satışı

Ankara Sincan gayrimenkul satışı

Ankara İli Sincan İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 26 milyon 606 bin TL bedel isteniyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

Sincan'da 29 adet gayrimenkul 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesinde yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Sincan gayrimenkul satışı Haberi

Ankara Sincan gayrimenkul satışı

Ankara İli Sincan İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 26 milyon 606 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Özellikleri : Ankara İl, Sincan İlçe, Akşemsettin Mah 4037 Ada, 8 Parsel, Dava konusu taşınmaz Ankara İli Sincan ilçesi Akşemsettin Mahallesi Ayaş-Ankara karayolu ile Çatalca sokak'a cepheli vaziyettedir. Sincan Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünün yazıları ve ekindeki imar planında: Konut Dışı Kentsel Çalışma alanı kapsamında kaldığı belirtilerek, inşaat emsalinin E=0,50 olduğu bildirilmiştir.Taşınmaz arsanın imar durumuna göre üzerine toplam inşaat alanı 5.365,00m2 büyüklükte Kentsel çalışma alanı binası yapılabilecektir.Taşınmazın tapu kaydındaki niteliği bölümünde Kargir üç ahır, kargir samanlık ve kargir ev olduğu bildirilmiş ise de bu nitelikler tamamen yıkılmış olup enkazı dahi bulunmamaktadır.Taşınmaz düz vaziyette olup her türlü yapılaşsaya uygundur.

Kıymeti : 23.606.000,00...