26 / 04 / 2024

ankara teona ev fiyatları

ankara teona ev fiyatları

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Teona Konutları Kartallar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede satışlar Mart sonunda başlayacak. İşte Teona Ümitköy Evleri fiyatlar...

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'

Bazı ev sahipleri konut ilanı verirken istekleri oldukça şaşırtıcı oluyor. Bu ilanlardan biri de Ankara'dan geldi. İşte o ilan...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Ucuz konutun % 40’ı devletten geldi! İşte cebinizde kalacak para miktarı

Sosyal konut projesinde maliyetin yüzde 40’ının devlet tarafından üstlenilmesi vatandaşı rahatlattı. İstanbul’da satın alınacak 3+1 büyüklüğündeki bir evin 1 milyon 583 bin lira olan maliyeti vatandaşa 950 bin liraya geldi. Ankara’daki ev için ise a 2+1 evde ödeme 500 bin lira azaldı.

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

Müteahhit, ev sahibi olmak isteyen akrabasını dolandırdı! 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen bir vatandaş akrabası olan müteahhit tarafından dolandırıldı. Ayrıca müteahhit, ev almak isteyen başka vatandaşları da dolandırdı.

Ankara'da Suriyeli kiracı ev sahibini bıçakladı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, tek katlı evde yalnız yaşayan Suriyeli Abdullah U., tartıştığı ev sahibi Fatih Dönmez'i bıçakladı. Olaya müdahale eden polis aracına da zarar vererek kaçmaya çalışan zanlı, kovalamaca sonrası yakalandı...

İcradan Ankara'da 190 bin TL ev fırsatı!

İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller yatırımcılar yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı. Ankara’da 190 bin TL’den satışa çıkarılan ev yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü…

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

ankara teona ev fiyatları Haberi

ankara teona ev fiyatları

Teona Ümitköy Evleri fiyatlar bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 4 blok olarak tasarlanan proje 197 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Ankara Ümitköy bölgesinde hayata geçirilen Teona Konutları daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Projenin 17 bin metrekaresi park alanından oluşuyor.


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Ankara Teona Ümitköy'de satışlar Mart ayı sonunda başlayacak. Projenin sosyal alanları arasında; sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, resepsiyon ve otopark bulunuyor.


Teona Ümitköy Evleri fiyatlar!

1+1 daireler 296 bin TL'den, 

2+1 daireler 328 bin TL'den başlıyor. 


Ankara Teona iletişim

Web adresi: http://teona.com.tr

Telefon: 0 (312) 235 10 10

Özge...