27 / 04 / 2024

ankara terör saldırısı sektörü nasıl etkiledi

ankara terör saldırısı sektörü nasıl etkiledi

Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

İslam Memiş Taksim saldırısının doları vuracağını açıkladı!

"Altın kahini" İslam Memiş, Taksim'deki terör saldırısının dolara tesir edeceğini açıkladı.

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Muş Şenyaylalılar terör nedeniyle yıkılan evlerini yeniden inşa ediyor!

Muş'ta, seneler önce terör örgütü PKK'nın baskısı sonucu köylerinden göç etmek zorunda kalan vatandaşlar, yıkılan konutlarının yerine yenilerini inşa ediyor.

Hakkari'de terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa ettiriilen 3 bin 63 konuttan 986'sı daha hak sahiplerine teslim ediliyor.

Apartman ve site görevlileri için 'acil önlem' çağrısı!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, koronavirüs tedbirleri kapsamında apartman ve site görevlileri için acil önlem alma çağrısında bulundu.

Terör mağduru aileler yeni evlerine kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da TOKİ tarafından terör mağdurları için yaptırılan 3 bin 63 konuttan bin 256'sı için kura çekimi yapılacak...

Şırnak'ta terör mağdurlarının konut inşaatı tam gaz!

3 yıl önce Şırnak'ta teröristlerin saldırıları sonucu evleri yıkılan vatandaşları için inşa edilen 5 bin 716 konuttan 3 bin 746'sı tamamlandı. Ayrıca, 304 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi. 

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri teslim edilmeye başlandı!

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

ankara terör saldırısı sektörü nasıl etkiledi Haberi

ankara terör saldırısı sektörü nasıl etkiledi

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sonrası terörden temizlenen bölgelerin yeniden inşası için hazırlıklar başladı. Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.

Operasyonların hemen başında yöredeki halkı arsalarını “öldü fiyatına” satmamaları, düşen fiyatların terör örgütünün oyunu olduğu konusunda uyardıklarını hatırlatan Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bugün gelinen noktada arsalarını ve evlerini ellerinde tutan Sur, Cizre, Silopi gibi yöre halkının gayrimenkullerinin değerinin operasyonlar öncesinin üstüne çıktığını kaydetti.

Öngün, terörün Türkiye Cumhuriyeti karşısında dün olduğu gibi bugün de boyun eğeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:


“Türkiye her zorluğun altından birlik, beraberlikle çıkar. Bu Güneydoğu’da da böyle, büyük şehirlerde de böyle… Güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonları, Güneydoğu’yu terör örgütünden temizledi. Hain oyunlardan...