25 / 04 / 2024

Onur Öngün: Terörün oyununa gelmeyen kazandı!

Onur Öngün: Terörün oyununa gelmeyen kazandı!

Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.



Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sonrası terörden temizlenen bölgelerin yeniden inşası için hazırlıklar başladı. Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.

Operasyonların hemen başında yöredeki halkı arsalarını “öldü fiyatına” satmamaları, düşen fiyatların terör örgütünün oyunu olduğu konusunda uyardıklarını hatırlatan Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bugün gelinen noktada arsalarını ve evlerini ellerinde tutan Sur, Cizre, Silopi gibi yöre halkının gayrimenkullerinin değerinin operasyonlar öncesinin üstüne çıktığını kaydetti.

Öngün, terörün Türkiye Cumhuriyeti karşısında dün olduğu gibi bugün de boyun eğeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:


“Türkiye her zorluğun altından birlik, beraberlikle çıkar. Bu Güneydoğu’da da böyle, büyük şehirlerde de böyle… Güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonları, Güneydoğu’yu terör örgütünden temizledi. Hain oyunlardan canını kurtaran halk, nihayet memleketlerine huzur içinde ve eskisinden daha konforlu ve güvenli şekilde dönebilecek.”


Öngün, bölgedeki arsa fiyatlarında da ciddi artış olduğunun altını çizerek,  şöyle devam etti:

“Bölge ekonomik açıdan çok önemli. Enerji kaynakları bakımından büyük bir değere sahip Güneydoğu’daki yenilenmenin, gayrimenkul sahiplerine de büyük kazançlar getireceğini söyleyebiliriz. Bölgenin geleceğini çalan terör örgütünün oyununa gelmeyip sahip olduklarını elinden çıkarmayanlar, şimdiden kazanmaya başladı. Kent kurgusunun yenilenmesi, toprakların ve yapıların da değerlenmesini sağlayacak. Bölge halkı eskisinden daha modern ve daha konforlu bir yaşama merhaba diyeceği günü bekliyor. Hükümetimizin Cizre, Silopi ve Sur’un yeniden inşasına yönelik çok ciddi çalışmaları var. İlçeler daha modern bir kurguyla tanışacak, halkın yaşam standartlarını yükseltecek dönüşüm, bölgenin değerinin tüm yönleriyle artmasını sağlayacak.”


Öngün, bu arada Başkent’teki hain terör saldırısını da lanetlediklerini belirterek, “Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize de acil şifa diliyorum. Canımızı yakan bu saldırıların bizi, kardeşliğimizi asla yıkamayacağını herkes bilmeli” dedi.


Geri Dön