19 / 04 / 2024

ankara gayrimenkul fiyatları

ankara gayrimenkul fiyatları

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Çankaya, Gölbaşı, Sincan, Etimesgut ve Bala'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 752 bin 900 TL olarak belirlendi.

Onur Öngün: Terörün oyununa gelmeyen kazandı!

Terörün amacına ulaşmasını engelleyen halk, daha modern ve lüks bir yaşama kavuşmaya hazırlanırken, artan arsa fiyatları ve değerlenen gayrimenkul sayesinde kazançlı da çıkacak.

Ankara'daki 20 gayrimenkulün fiyatını alıcı belirleyecek!

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştiren tapu.com; Ankara’da 20 adet gayrimenkulü daha portföyüne aldı. Resmi değerleme raporuna sahip gayrimenkullerin fiyatını, düzenlenen online açık artırma sayesinde satıcılar değil alıcılar belirleyecek.

Ankara'da icradan 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 3 milyon 286 bin 925 TL olarak belirlendi.

Sincan Ankara'nın gayrimenkul fiyat artışında ilk sırada!

REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.

Gayrimenkulde Ankara'nın yıldızı parlıyor!

Özellikle Ankara'nın gayrimenkulde yıldızının parladığını ifade eden Gayrimenkul Group Emlak Ofisi'nin sahibi Fatih Ayaz, başkentte en gözde ilçelerin gözden düşen ve yıldızı parlayan gayrimenkul bölgelerini anlattı.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Almanya’da gayrimenkul fiyatları arttı!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, 2018 Yılı Mali İstikrar raporunu yayımladı. Rapora göre, ekonomik büyüme ülkede gayrimenkul fiyatlarını artırdı.

Gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor!

Kurumsal Ofis Gayrimenkul CEO’su Emir Özcan Geçal, gayrimenkul sektöründe fiyat beklenti endeksi verilerini değerlendirdi. Geçal, 3 aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarının artmasını beklediklerini söyledi.

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları yüzde 40 değer kaybetti!

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları 2008'den 2015'e kadar geçen sürede yüzde 40 değer kaybetti...

Gayrimenkul fiyatları 10 yıl sabit bir ivmeyle yukarıya gitmeye başlayacak!

Sektöre dair açıklamalarda bulunan Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli,"Türkiye'de gayrimenkul fiyatları 10 yıl sabit bir ivmeyle yukarıya gitmeye başlayacak." dedi...

Nokta Ankara projesi fiyatları!

21 bin 274 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nokta Ankara projesi Ankara'nın en değerli bölgesi Çayyolu'nda inşa ediliyor.  İşte, Nokta Ankara projesi fiyatları...

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN tarafından 2018'in üçüncü çeyreği için hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, gayrimenkul fiyatlarında fiyat artış beklentisi yüzde 4 yükseldi.

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

ABD'de ticari gayrimenkul fiyatları yüksek!

Fed'in görev süresi dolan başkanı Janet Yellen, ABD'de hisse senedi ve ticari gayrimenkul fiyatlarının yüksek olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeks’ 2018 yılı 1. çeyrek dönem sonuçlarına göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor. 

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisi azaldı!

REIDIN, Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven ve Fiyat Beklenti Endeksi ile sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. REIDIN CEO’su Kerim Bertrand ''Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisinin azaldığını söyleyebiliriz'' dedi. 

ankara gayrimenkul fiyatları Haberi

ankara gayrimenkul fiyatları

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Çankaya, Gölbaşı, Sincan, Etimesgut ve Bala'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 752 bin 900 TL olarak belirlendi.


ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI


ANIT EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNCE SATIŞA SUNULAN TAŞINMAZLAR



1.Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile 29/11/2016 tarihinde saat 09:00' dan itibaren yukarıda belirtilen saatlerde sırasıyla Defterdarlık İhale Salonunda, Anıt Emlak Müdürlüğünce oluşturulacak komisyonca yapılacaktır.


2.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;


a) Gerçek kişilerde: Yasal yerleşim yeri belgesi (İkametgah ilmuhaberleri), tebliğat için Türkiyede adres göstermeleri ve TC kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi,


b)Tüzel kişilerde ise; İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki...