25 / 04 / 2024

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Firma: Pasifik-Çiftay

Proje: Merkez Ankara

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?



Pasifik-Çiftay Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen  Merkez Ankara  projesi, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ile inşa ediliyor. Projede  2 bin 20 adet konut ve 1.320 adet ticari birim bulunuyor. 

Merkez  Ankara  projesinde 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, fitness tesisleri, açık ve kapalı otopark, AVM, okul, yeşil alan yer alıyor. Projede bulunan sosyal alanlar da şu şekilde; yürüyüş alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, futbol sahası, cafe, restoran, çocuk parkı, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, sauna, türk hamamı.

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?
Merkez Ankara'da 1 oda 1 salon daire fiyatları 400 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil ola nMerkez Ankara'da kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ödendiğinde, 120 aya kadar yüzde 0,98 faiz oranı ile taksit yapılıyor. Projede başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek.

Merkez Ankara adres: Hipodrom Cad. No: 9/22 Yenimahalle/Ankara

Tel: . 444 05 06
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/


projeye sor



Geri Dön