29 / 03 / 2024

ankara toki konutları 2019

ankara toki konutları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Ayaş'ta hayata geçireceği 83 yeni konut için düğmeye bastı. Proje ile ilgili detaylar henüz belli olmadı.

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ Ankara Sincan Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan’da yaptırılacak 541 adet konutun ihalesi gerçekleştirildi

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat listesine göre 76 bin 900 TL'den başlıyor. Projede taksitler 376 liradan başlıyor.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Fiyatların 81 bin 433 TL'den başladığı Ankara Mamak TOKİ projesinde taksitler 756 liradan başlıyor. Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

Ankara Mamak Yatıkmusluk TOKİ Konutları fiyat!

Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak kabul edildiği projede başvuru dönemi 13 Nisan 2016 tarihine kadar devam ediyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk TOKİ Konutları fiyat listesine göre 133 bin 192 TL'den başlıyor.

ankara toki konutları 2019 Haberi

ankara toki konutları 2019

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ Ankara  Ayaş projesi için start verdi.

TOKİ Ankara Ayaş projesinin ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Projede konutların yanı sıra büfe ve cami de yer alacak.

İhale ilanı:
Ankara İli, Ayaş İlçesi 3.Etap 83 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin 7 bin 179 konutunun yapım süreci başladı!

TOKİ 50 bin konut kura çekilişi ne...