29 / 03 / 2024

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.



Gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri ve yükselen yeni yapılar ile Ankara’nın kaliteli konut anlamında geliştiğini belirten Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, “Ankara hemen hemen her yöne doğru her aksta gelişimine devam ediyor. Artan nüfus yapısı ve konutlara olan bakış açısındaki değişiklik; yeni yapılara yönelme sağlıyor. Beytepe, İncek, Eskişehir yolu, Çukurambar, Bilkent, Beysukent, Ümitköy, Çayyolu ve Yaşamkent gibi yerleşim bölgelerinin çevresinde hızlı bir şekilde gelişen yaşam alanları oluşturuluyor. Yaşam alanlarının, üniversitelerin bu lokasyonlarda yerini alması ve yeni projelerin kaliteli yaşam sunmasıyla talep bu yönde ilerledi. Talep doğrultusunda nitelikli konut anlamında çalışmalara devam edilecektir” şeklinde konuştu.

İlhan Erdal, 2020’de teslim edilecek olan Duru Beytepe projesinin merkezi lokasyonunun ayrıcalıklarını anlattı. Erdal “TED Koleji, Ufuk Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, ODTÜ gibi okullara olan yakınlığı ile ön plana çıkmaktadır. Beytepe, aynı zamanda da LÖSEV Lösante Hastanesi, Atatürk Hastanesi ve yeni yapılan Bilkent Şehir Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarına da eşit mesafede bulunuyor. Duru Beytepe aynı zamanda Panora ve Gordion AVM’ye de eşit mesafede yer alıyor. Duru Beytepe yeşil alanlarıyla doğanın kalbinde yer alırken aynı zamanda da şehrin merkezinden ayrılmıyor” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön