19 / 04 / 2024

İlhan Erdal kimdir

İlhan Erdal kimdir

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

KDV ve ÖTV indirimi sektörde heyecan yarattı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı Erdal, merakla beklenen 2018 ÖTV ve KDV indirimlerine dair değerlendirmelerde bulundu....

İnşaat sektöründe yerli ürün vurgusu!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı Erdal, konut sektöründe millileşme ve yerli üretim olgusuna dikkat çekti...

Yeni ekonomi programı iş dünyası için motivasyon oldu!

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, piyasaların merakla beklediği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı’na ilişkin açıklama yaptı. 

İnşaat sektöründe sabit kur sabit fiyat politikası işlemeli!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, döviz fiyatlarında yaşanan artış sonrası bazı değerlendirmeler yaptı. İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için büyük güç olduğunu belirten Erdal “Bütün yatırımcıları sabit kur sabit fiyat politikasını benimsemeye davet ediyorum” diy

İlhan Erdal: Birlik olmak dönüşümü kolaylaştıracak!

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni ekonomi modeline ilişkin açıklamalarını değerlendirdi. Yeni ekonomi modelini memnuniyetle karşıladıklarını ve desteklediklerini açıkladı.

Konutta KDV fırsatı için son gün 31 Ekim!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, 31 Ekim tarihinin konut almak isteyenler için büyük fırsat olduğunu söyledi.

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

İlhan Erdal'dan 15 Temmuz açıklaması!

MÜSİAD Ankara Başkanı ve DEİK Türkiye – Endonezya İş Konseyi Başkanı İlhan Erdal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut almak için en uygun dönem!

Tona Yapı ve Safa İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal gerçekleşen seçim sonrası inşaat sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Erdal “Yatırım yapmak için en doğru zaman” dedi. 

İnşaat sektöründeki yeni düzenlemeler ekonomiye can verecek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı Erdal, "Yapılan düzenlemeler Türkiye ekonomisinin bel kemiği olan inşaat sektörünün hareketlenmesine ve ekonominin büyümesine katkı sağlayacaktır" dedi. 

Emlak bankası kurulmalı!

İlhan Erdal, "Sektörün bir an önce geçmişteki emlak bankası gibi spesifik bir banka ile birlikte çalışması gerekiyor" dedi.

İlhan Erdal: Rezidans konforu insanlara cazip geliyor!

Türkiye’de son zamanlarda konut anlayışında değişiklikler yaşandığını belirten İlhan Erdal “Artık rezidans kavramının şekillendiği bir dönem içerisindeyiz. Rezidans hayatının konforu insanlara daha cazip geliyor” diye konuştu.

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Erdal Bekin kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili olan Erdal Bekin kimdir? Erdal Bekin daha önce nerelerde görev yaptı?

Baharla beraber konut piyasası hareketlenecek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, bahar aylarında konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını söyledi. Erdal “Bu dönemde konut satışlarında artış olacağını düşünüyorum” dedi.

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

İlhan Erdal kimdir Haberi

İlhan Erdal kimdir

2020'de teslim edilecek Duru Beytepe’den daire alanlar, Dünyanın kayak merkezi Alpler’de kayak yolculuğuna çıkıyor.  Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, "Bu zamana kadar hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesinde ev sahibi olmanın yanı sıra yeni ev keyfinizi Alpler keyfi ile birleştiriyoruz. Sadece ev almakla kalmıyor,kış tatil fırsatını da yakalamış oluyorsunuz" şeklinde konuştu.

DURU bir yaşama geri sayım

47 bin 276 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçen DURU Beytepe, eşsiz lokasyonu, sosyal alanları ile fark yaratıyor. Projede 484 daire yer alıyor.

2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçeneklerinin yer aldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Duru Beytepe'de açık ve kapalı spor alanları mevcut.