19 / 04 / 2024

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 




Ankara’da özellikle Altındağ ve Ulus bölgesinde bulunan metruk binaların Ankara’nın sosyal ve ekonomik yapısına çok büyük zarar verdiğini açıklayan  MÜSİAD  Ankara  Başkanı İlhan Erdal önemli açıklamalarda bulundu. 

 

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal şunları söyledi; “Bizim elimizde, Ulus gibi çok kıymetli bir değerimiz var. Bu elimizdeki kıymetli değeri hak ettiği yere getiremediğimiz gibi bugün bölgede bulunan metruk binalar nedeniyle, ne yazık ki Başkentimiz çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Ankara İl Emniyet Müdürü’nü ziyarete gittiğimizde madde bağımlılığı ile alakalı sıkıntıları ve hırsızlık konularını konuştuk. Bu suçların en fazla işlendiği bölgeleri sorduk. Altındağ ve Ulus gerçeği ile karşılaştık. Kentsel dönüşümün tamamlanmadığı bazı bölgelerde ne yazık ki suç işleniyor. Bu metruk binaların bir an önce ortadan kalkması gerekiyor. Bu durumun çözülmesi için MÜSİAD Ankara olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” 

 

Ulus projesi ile Altındağ ilçesindeki kentsel dönüşümün bir an evvel tamamlanması gerektiğini aktaran Erdal, ''kentsel dönüşümün neden yapılması ve Ulus projesinin bir an önce hayata geçirilmesi ile ilgili konuşmak gerekiyor'' dedi. 


Geri Dön