26 / 04 / 2024

ulus kentsel dönüşüm

ulus kentsel dönüşüm

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Keten İnşaat 25 yıldır kentsel dönüşüm yapıyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Ankara Ulus ve çevresinde kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Ulus ve çevresinde 21. yüzyıl Başkentine yakışmayan çarpık ve plansız yapılaşmaların tek tek ortadan kaldırıldığını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çalışmaların aralıksız sürdüğün açıkladı. .

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm hız kazanmalı!

Ankara'da Ulus Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Mehmet Özhaseki'den Mevlana-Ulus dönüşümüne tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Bakan Özhaseki, Yıldırım'ın dönüşüm üssüne tam not vererek, Başkan İsmail Hakkı Edebali'yi tebrik etti.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Edebali proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Siirt kentsel dönüşüm bekliyor!

Siirt Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, birim amirleriyle, Ulus Mahallesi’nde yapılan halk toplantısında bir araya geldiği mahalle sakinlerinin sorunlarını ve bölgedeki kentsel dönüşüm sorununu konuştu.

Yıldırım Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali projeyle ilgili

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm'de teslimler 2018'de!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanını inceledi. Edebali, dönüşüm projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm projesi 2018'de tamam!

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk etap kapsamında yapılacak 850 konutun 2018’de hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

ulus kentsel dönüşüm Haberi

ulus kentsel dönüşüm


Ankara’da özellikle Altındağ ve Ulus bölgesinde bulunan metruk binaların Ankara’nın sosyal ve ekonomik yapısına çok büyük zarar verdiğini açıklayan  MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal önemli açıklamalarda bulundu. 

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal şunları söyledi; “Bizim elimizde, Ulus gibi çok kıymetli bir değerimiz var. Bu elimizdeki kıymetli değeri hak ettiği yere getiremediğimiz gibi bugün bölgede bulunan metruk binalar nedeniyle, ne yazık ki Başkentimiz çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Ankara İl Emniyet Müdürü’nü ziyarete gittiğimizde madde bağımlılığı ile alakalı sıkıntıları ve hırsızlık konularını konuştuk. Bu suçların en fazla işlendiği bölgeleri sorduk. Altındağ ve Ulus gerçeği ile karşılaştık. Kentsel dönüşümün tamamlanmadığı bazı bölgelerde ne yazık ki suç işleniyor. Bu metruk binaların bir an önce ortadan kalkması gerekiyor. Bu durumun çözülmesi için MÜSİAD Ankara...