25 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki'den Mevlana-Ulus dönüşümüne tam not!

Mehmet Özhaseki'den Mevlana-Ulus dönüşümüne tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Bakan Özhaseki, Yıldırım'ın dönüşüm üssüne tam not vererek, Başkan İsmail Hakkı Edebali'yi tebrik etti.



MEVLANA-Ulus kentsel dönüşüm inşaat alanım ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakam Mehmet Özhaseki, proje hakkında detaylı incelemelerde bulunarak proje hakkında son bilgileri aldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin bilgilendirmelerde bulunduğu ziyarete; Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, projede çalışan teknik ekip ve belediye bürokratları katıldı. Yıldınm’ın 3’te Finde gerçekleştirdiği dönüşüm projelerinde göstermiş olduğu özveriden dolayı Başkan Edebali’yi kutlayan Bakan Özhaseki, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’nin yaptıkları çalışmaların sonuna kadar destekçisiyiz. Kendisini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Bakan Özhaseki kentsel dönüşümün zorunlu bir ihtiyaç olduğunun vurgusunu yaptı.


Yıldırım’ın ‘Dönüşüm üssüne’ tam not

YILDIRIM'DA geleceğe yapılan en büyük yatırımlardan biri olan kentsel dönüşüm çalışmalarının Bakan Özhaseki tarafından heyecanla karşılanmasının ve destek görmesinin, kendilerini bu konuda daha da kararlı uygulamalar yapmaya teşvik ettiğini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Sayın Bakanımızı, yakından takip ettiği kentsel dönüşüm çalışmalarımızın planlama aşamasının yürütüldüğü ve dönüşümün mutfağı olarak adlandırdığımız merkezde ağırlayarak projelerimizi aktardık. Doğru adımlar attığımızın göstergesi olması açısından da bizler için ayrı bir gurur" dedi.


Akşam


Geri Dön