26 / 04 / 2024

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre orta gelirli vatandaşlara hitap eden İnciyaka  Ankara  Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi imzasını taşıyor. Ender İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Duman, “Ankara’da lüks konutu orta gelirli insanların alacağı fiyatla sunduk. 3+1 dairelerimiz lansmana özel 449 bin liradan başhyor. Çankaya ve çevreyoluna yalan bir mesafede yer alan projemiz birçok AVM’nin de yanı başmda konumlanıyor. Proje Esenboğa Havalimanı’na, Samsun yoluna, Konya yoluna son derece kolay ulaşım imkam var. Projemiz çok hızlı gelişen ve yatınm potansiyeli yüksek bir bölgede yer alıyor. Ankara’ya katma değer oluşturmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

 

GENİŞ DAİRE SEÇENEKLERİ


İnciyaka Ankara projesi 276 konut ve 25 ticari üniteden meydana geliyor. 163 metrekare 3+1, 180 metrekare 4+1 daire tiplerinin sunulduğu projede 15 bin metrekare yeşil alan ve zengin sosyal donatı alanları bulunuyor. 
Projede ayrıca fitness merkezi, sauna, açık spor alanları, Fin hamamı, çocuk oyun alanları, gölet, bahça içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. Çalışmaların devam ettiği projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor. 

 

web: http://www.inciyakaankara.com/
 


Geri Dön