25 / 04 / 2024

Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL yatırım!

Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL yatırım!

Modern ve insanca' bir Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL yatırım Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla, her proje öncesi halkın tepkisini göz önüne alıyor ve ona yönelik yol haritası çiziyoruz...



Modern ve insanca' bir Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL yatırım Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla, her proje öncesi halkın tepkisini göz önüne alıyor ve ona yönelik yol haritası çiziyoruz. Kentin ulaşım planını da kentin imar planını da sosyal yönden zayıf bölgelerin yeniden yapılandırma planını da halkla, demokratik kitle örgütleriyle, katılımcı ve şeffaf bir anlayışla ürettik. 

mokratikçe oluşturmak ve daha da ileriye götürmek. 

Ve bütün bu hizmet ve etkinliklerimizin de tek bir hedefi var Kayıtsız koşulsuz insan mutluluğu, kayıtsız koşulsuz mutlu Antalya. 

Mutlu ve aydınlık bir ülke vizyonu üzerine kurulu, çağdaş bir Antalya için çalışıyoruz. Modern, aydınlık ve ışıl ışıl caddeleri, sokakları, meydanları, parkları ve sosyal yaşam alanlarıyla dolu, insanların huzur ve güven içinde alışveriş ettikleri, eğlendikleri, gezdikleri, kısaca mutlu bir yaşam sürdükleri bir kent Antalya... Şehrin kalbi, yeniden düzenleyip modernize ettiğimiz, ışıl ışıl parlayan meydan, cadde ve sokaklarda atıyor. Şehirde Fazıl Say ile müzik var, şehirde Altın Portakal ile sinema var, şehirde altyapı yatırımlanmızla iş var, şehirde güler yüzlü, yetkin personelimizle sağladığımız hizmet var. Bunun için Antalya'yı ziyaret edenlerin sayısı, her yıl çoğalarak en son 11 milyonu aştı. Kent merkezimize gelen her yaştan misafirlerimiz artık, Sarısu Mesire Alanı'ndan Düden Park'a, Oyuncak Müzesi'nden Dev Akvaryum'a kadar Antalya'nın dört bir yanındaki tesislerimizden yararlanıyor, sıkılmadan günlerini geçirebiliyor. 

Antalya, örneğin Aziza Mustafa Zadeh ile Türkan Şoray'ı buluşturan bir kent olduğu gibi, Albrecht Dürer ile Fikret Otyam'ın eserlerini aynı anda insanların beğenisine sunabilen de bir kent. Kentteki müzik, kentteki sanat, kentteki kültür ve ışık, aydınlanma en fazla kentin esnafını mutlu ediyor. 

Modern ve insanca yaşanan bir Antalya için, 4.5 yılda 700 milyon TL'nin üstünde yatırım yaptık. Bu parayla yaptığımız yatırımlar ve yerine getirdiğimiz hizmetlerle Antalya, yeni cazibe merkezlerine kavuştu; bölgelerin değeri arttı, semt sakinlerinin ve esnafın yüzü güldü. Örneğin 1 milyon lira ve üzerinde olan 41 projemiz var. Biten projelerimizle güven ve mutluluk inşa ediyoruz. 

Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla, her proje öncesi halkın tepkisini göz önüne alıyor ve ona yönelik yol haritası çiziyoruz. Kentin ulaşım planını da kentin imar planını da sosyal yönden zayıf bölgelerin yeniden yapılandırma planını da halkla, demokratik kitle örgütleriyle, katılımcı ve şeffaf bir anlayışla ürettik. 

Engelli, öğrenci, kadın ve çocuklara öncelik Yatırım ve hizmetlerimizde, herkese eşit mesafede değiliz. Tüm yatınmlarımızda ve her türlü hizmetimizde, çocuklara, gençlere, kadınlara ve özellikle de engelli bireylere öncelik tanıyoruz. Elbette bundan sonra da yatırımlarımızın önemli bir kısmını, engelleri kaldırmak için yapacağız. Elbette gençlerimizin, çıraklarımızın ve şehrimize gelen üniversite öğrencilerimizin konaklama ve barınma başta olmak üzere, her türlü sorununun çözümünde, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da onların yanında olacağız. Elbette geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışacağız. Antalya'nın 'kadın dostu kent' olarak kalması için, elbette çalışmalarımız yoğun bir biçimde bundan sonra da sürecek. Çünkü sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlayışımız bize bütün bunlara öncelik vermemiz gerektiğini söyler. 

Özgür, mutlu, refah, barış içinde yaşayan; kültür, sanat, eğitimle aydınlanan; Atatürk'ün izinde bir Antalya için çalışıyoruz. Bu çizgi, Antalya halkının biz kent yöneticilerinden beklediği anlayış biçimidir, ayrıca bize verdiği görevdir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Antalya halkının verdiği bu görevden büyük onur duyduğumu bir kez daha tekrarlamak istiyorum. 

Modern ve insanca yaşanan bir Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL'nin üstünde yatırım yaptık. Bu parayla yaptığımız yatırımlar ve yerine getirdiğimiz hizmetlerle Antalya, yeni cazibe merkezlerine kavuştu. 



Dünya Gazetesi


Geri Dön