19 / 03 / 2024

Duru Beytepe projesi

Duru Beytepe projesi

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

İnşaat sektöründe sabit kur sabit fiyat politikası işlemeli!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, döviz fiyatlarında yaşanan artış sonrası bazı değerlendirmeler yaptı. İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için büyük güç olduğunu belirten Erdal “Bütün yatırımcıları sabit kur sabit fiyat politikasını benimsemeye davet ediyorum” diy

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri DURU Beytepe projesinin sunmuş olduğu kolay ödeme seçeneklerini anlattı...

Duru Beytepe Nisan 2020'de teslim!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de inşa ettikleri Duru Beytepe projesi'nin teslimlerinin Nisan 2020'de gerçekleşeceğini söyledi.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri Duru Beytepe projesi için geri sayımın başladığını kaydetti.

Duru Beytepe'de dünya saati etkinliği!

Ankara’nın en yeşil projesi olarak hayata geçen Duru Beytepe’de iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklar kapanacak.

İlhan Erdal: Rezidans konforu insanlara cazip geliyor!

Türkiye’de son zamanlarda konut anlayışında değişiklikler yaşandığını belirten İlhan Erdal “Artık rezidans kavramının şekillendiği bir dönem içerisindeyiz. Rezidans hayatının konforu insanlara daha cazip geliyor” diye konuştu.

Duru Beytepe yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Başkent’in gözde yerleşim bölgelerinden olan Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe, yabancı yatırımcıların gözdesi oldu.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 5 Haziran'a ertelendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasını ertelenmesine ve duruşmanın 5 Haziran 2020 tarihine bırakılmasına karar verdi.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası duruşması 17 Nisan'da!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 17 Nisan 2020 tarihine ertelenmesine karar verildi...

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 23 Haziran'a ertelendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 23 Haziran 2020 tarihine ertelenmesine karar verildi...

Duru Beytepe projesi Haberi

Duru Beytepe projesi

Evim Türkiye Fuarı’nın ilki Almanya’nın Essen kentinde gerçekleşecek. Messe Essen Fuar Merkezi’nde 8-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuarda birçok firma yer alacak, binlerce ziyaretçi katılım gösterecek.

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe projesinin 3 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Almanya’da tanıtılacağını söyledi. İlhan Erdal, "Geride bıraktığımız 2018 yılında özellikle yurt dışından gelen birçok ziyaretçiyi ağırladık.Yaşanan olumsuzluklara rağmen projemiz 2018 yılında çok güzel dönüşler aldı. Şimdi de bizler Düsseldorf’da gerçekleşecek olan fuar ile başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da yaşayanlarla bir araya geleceğiz. Evim Türkiye fuarı Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen ve projeleri yakından incelemek isteyen yatırımcılar için çok büyük fırsat" dedi. 

Duru Beytepe projesi 2020 yılında teslim edilecek. Duru Beytepe’den daire alanlar,...