19 / 03 / 2024

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...



Evim Türkiye Fuarı’nın ilki Almanya’nın Essen kentinde gerçekleşecek. Messe Essen Fuar Merkezi’nde 8-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuarda birçok firma yer alacak, binlerce ziyaretçi katılım gösterecek.

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal,  Ankara  Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe projesinin 3 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Almanya’da tanıtılacağını söyledi. İlhan Erdal, "Geride bıraktığımız 2018 yılında özellikle yurt dışından gelen birçok ziyaretçiyi ağırladık.Yaşanan olumsuzluklara rağmen projemiz 2018 yılında çok güzel dönüşler aldı. Şimdi de bizler Düsseldorf’da gerçekleşecek olan fuar ile başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da yaşayanlarla bir araya geleceğiz. Evim Türkiye fuarı Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen ve projeleri yakından incelemek isteyen yatırımcılar için çok büyük fırsat" dedi. 

Duru Beytepe projesi 2020 yılında teslim edilecek. Duru Beytepe’den daire alanlar, Dünyanın kayak merkezi Alpler’de kayak yolculuğuna çıkıyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor.

https://www.durubeytepe.com/


Geri Dön