19 / 03 / 2024

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Almanya'da gerçekleştirilecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak olan Kar Yapı, fuarda 'Edonia Garden' projesini tanıtacak.



 
Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Kar Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Kar Yapı, bu yıl ilk defa düzenlenen 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkıyor. Kar Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İstanbul Ticaret Odası'nın desteğiyle Almanya'nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara 'Edonia Garden' projesiyle katılacak. Türkiye’de bir ev sahibi olmayı hayal eden gurbetçilerin ayağına giderek projelerini tanıtacak olmanın büyük önem taşıdığını belirten Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Almanya'daki vatandaşların uygun şartlarda ev almalarını hedeflediklerini söyledi.

Fuarla ilgili bilgi veren Üçüncü "Fuar, 3 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Almanya’ya ve komşu ülkelere hitap ediyor olmasından dolayı büyük önem taşıyor. Birikimlerini Türkiye'den  ev alarak değerlendirmek isteyen gurbetçilerimiz için büyük bir fırsat. 'Evim Türkiye Fuarı' ayrıca başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da yaşayan yabancıların Türkiye’de bir gayrimenkul yatırımı yaparak Türk vatandaşı olmaları için de ciddi fırsat oluşturuyor. Biz de bu fuara yanımızda götüreceğimiz proje maketiyle dahil olacağız. Peşin 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunacağımız projemizde standımızı ziyaret edenlere firma bünyesinde özel cazip ödeme kolaylığı da sunuyor olacağız” şeklinde konuştu.

Kar Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden' 10'ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor. Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 metrekare ila 147.41 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip. Dokuz dönüm peyzaj ve açık alanı olan projede; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları bulunuyor.  ‘Edonia Garden’ projesi iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanıyla da dikkat çekiyor. Lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da göz dolduran 'Edonia Garden', merkezi noktalara yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 


 
http://www.edoniagarden.com


Geri Dön