19 / 03 / 2024

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.



Fuzul Yapı’nın  TOKİ  ile hasılat paylaşım modeliyle hayata geçirdiği TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Fuzul Yapı’nın Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği ve TOKİ işbirliği ile inşa ettiği Tem Avrasya projesi 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılacak ve ziyaretçilerle buluşacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

Yatırım ve prim değeri ile öne çıkan projede daire fiyatları 635 bin liradan başlangıç gösteriyor. 612 daireden meydana gelen TEM Avrasya’nın bugüne kadar yüzde 80’den fazlasının sahiplerini bulduğunu dile getiren Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, ‘’Projemizi tanıtırken, ’Biz ne sadece Avrupalıyız, ne de sadece Asyalıyız. Biz daha fazlasıyız’ diyoruz. Bu mesajımızı Avrupa’nın önemli bir merkezinde ziyaretçilerimize de vereceğiz. Çünkü TEM Avrasya Konutları, Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükseliyor. Yatırım değeri oldukça yüksek bir lokasyonda konumlanan ve bu yılın 2. yarısında teslim edeceğimiz TEM Avrasya Konutları hem yabancı yatırımcılar hem de gurbetçiler için fırsatlar sunuyor’’ diye açıklama yaptı.

Tem Avrasya’da şantiye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bilgisini paylaşan Zeki Akbal, “İnşatta yüzde yüzde 70 seviyesine geldik. Proje teslimini daha önce de öngördüğümüz üzere bu yılın ikinci yarısında planlıyoruz.” diye açıklama yaptı. 

Web: http://fuzulyapi.com.tr/


Geri Dön