19 / 03 / 2024

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.



Fuarda, 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak olan şirket, fuara özel indirim kampanyası da gerçekleştirdi. İnşaat sektöründe 25 yıllık deneyimi ile pek çok başarılı projeyi hayata geçiren Hasanoğlu Şirketler Grubu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirlecek. 

Fuarda BANU EVLERİ markalı projelerinin tanıtımını yapacak olan şirket, fuara özel yüzde 5 indirim kampanyası gerçekleştiriyor. Fuar boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında teslime hazır olan BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerinden konut satın alanlar yüzde 5 indirimli fiyatlarla ev sahibi olabilecek. 

2019 yılında Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere ticari alanların da yer alacağı dört yeni projeye imza atmaya hazırlanan Hasanoğlu Şirketler Grubu, yeni projelerini kendi özel mülkünde inşa edecek. BANU EVLERİ markasının devamı olacak yeni projeler 155 milyon TL’lik arsa yatırımı üzerinde, toplamda 110 bin metrekare inşaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan oluşacak. 

6 bin metrekare fuar alanına sahip olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nda 3 gün boyunca katılımcı markalar projelerini sunarak satış yapma, ödeme avantajlarını anlatma imkanı bulacak. Gayrimenkul firmaları, bankalar ve değerleme uzmanlarının yer aldığı fuarda birçok şehirden farklı gelir grubuna hitap eden projeler tanıtılacak. 


Geri Dön