16 / 04 / 2024

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.



Konut sahibi olmayı imkanı sunan İnsay Yapı, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği ''Ondörtüç Pendik'' projesini Almanya'nın Düsseldorf şehrinde görücüye çıkardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’nda projesini satışa sunan İnsay Yapı yoğun ilgiyle karşılaştı.

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, ''Fuarda gurbetçilere uygun fırsatları değerlendirerek Türkiye'den ev sahibi olma fırsatını sunduk. Fuara Almanya’nın birçok şehrinden hatta başka Avrupa ülkelerinden de ziyaretçiler geldi. Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlerprojemize yoğun ilgi gösterdi. Fuardaki standımızı ziyaret eden yüzlerce gurbetçinin yanı sıra 7 adet rezervasyon yapıldı. Fuar süresince standımızı ziyaret eden ziyaretçilerden bazıları irtibat numaralarımızı alırken, bir kısmı da daire almak üzere Türkiye'ye geleceğini ifade etti'' diye konuştu.

''Ondörtüç Pendik'' projesinden konut alanlara dairelerini ve tapularını hemen teslim eden İnsay Yapı, fuarı ziyaret eden gurbetçilere 'yüzde 20 indirim ve 5 ay taksit imkânı' ya da 'yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 indirim ve peşin/kredili ödeme fırsatı ile daire sahibi olma imkanı sundu.

Ondörtüç Pendik projesinin sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu,
yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otoparkta bulunuyor. 


Geri Dön