19 / 03 / 2024

Maya Tekstil Evteks 2014 fuarına katılıyor!

Maya Tekstil Evteks 2014 fuarına katılıyor!

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi olan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Evteks 2014 fuarına katılıyor.



Bu sene 20. yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda hem yerli ve yabancı pek çok konuğu ağırlayacak hem de bayilerine özel kampanyalar düzenleyecek…


Bu sene 20’inci yılını kutlayan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Yeşilköy, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek, 20. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2014’e katılıyor.

 

Sektörün 20 yılına tanıklık eden Maya Tekstil, fuarda PENELOPE ve Othello markalarına ait en özel ve en yeni ürünlerini 2-B11 numaralı stantta tanıtacak. Fuar kapsamında hem yerli hem de yabancı pek çok konuğu ağırlayacak olan Maya Tekstil, 20’inci yılı şerefine bayilerine özel bir kampanya da düzenliyor.

 

Fuarda ilk kez bayilerine tanıtacağı özel ürünleriyle yer alacak Maya Tekstil, Evteks fuarında da bayilerine özel yorganda yüzde 29, yastıklarda ise yüzde 27 indirim yapacak. Maya Tekstil’in 20’inci yılına özel bayileri için gerçekleştirdiği bu kampanyada ayrıca 5 bin TL ve üzeri ürün alan bayiler arasında fuar sonrası yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Mercedes C 180 1.6 Fascination’ın da sahibi olacak.

 

İlklerin markası Maya Tekstil…

20’nci yılında yoluna ilk günkü heyecanı, çalışma azmi ve tecrübeli ekibi ile devam eden Maya Tekstil; PENELOPE, Othello, Serenade ve Maya Elite markaları ile her segmentten tüketiciye hitap ediyor. 20 yıl önce sektöre adım atan MAYA Tekstil’in, 2014 itibariyle PENELOPE ve Othello markaları altında 70’e yakın yastık, 30’a yakın yorgan çeşidini kapsayan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

 

Ev tekstili sektöründe ilkleri hayata geçiren Maya Tekstil, Türkiye’nin ilk yastık-yorgan mağazası PENELOPE Mağazaları’nın da sahibi. Türkiye ev tekstili sektörünün ihracat alanındaki en güçlü ismi olan kurum, bugün başta Orta Doğu ve Avrupa ülkeleri olmak üzere 45 ülkede PENELOPE ve Othello markalarıyla varlık göstererek, uyku kültürünü dünyaya yayıyor.

 

Maya Tekstil markaları, uyku ürünleri, mağazaları ve satış noktaları hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.com, www.pnlp.com ve uykumgeldi.com internet adresini ziyaret edilebilir ya da (216) 561 20 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.




Geri Dön