27 / 04 / 2024

Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı

Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye sevindiren haber!

Dünya Bankası, Türkiye'nin 2023 yılı ekonomik büyüme beklentisini yüzde 3.2'den yüzde 4.2'ye yükseltti. Raporda, Türk ekonomisinin gelecek sene yüzde 3,1 ve 2025'te yüzde 3,9 büyümesinin beklendiği belirtildi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Dünya Bankası'ndan Türkiye'deki işletmelere 450 milyon dolarlık destek!

Dünya Bankası, Türkiye’nin güneydoğusunda 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek sağlayacağını duyurdu. İşte detaylar...

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

Dünya Bankası Türkiye'ye 500 milyon dolar fon verecek! Sebebi belli oldu

Dünya Bankası, Türkiye'ye 500 milyon daolar fon ayırıldığını duyurdu. Fonun Türkiye'de çalışmalara destek olacağı açıklandı. Parayı tahsis eden projeye liderlik eden Nadwa Rafeh, "Bozulan ekonomik dengeye katkı sağlamasını umuyoruz" dedi.

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto paralar içinde en popüleri Bitcoin. Öyle ki yatırımcısı anbean bitcoin son dakika yorumlarını takip ediyor. Kripto paralar en az döviz kadar takipçi toplayınca hakkındaki araştırmlar da önem kazanıyor. Bitci.com ve Future Bright'ın yaptığı bir araştırma, Türkiye'deki kripto para sektörüne ili

Dünya Bankası, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladığını bildirdi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye iki kredi!

Dünya Bankası, Türkiye'de deprem, enerji ve iklim konularında kullanılmak üzere toplam 400 milyon dolar değerinde 2 ayrı krediyi onayladı.

Dünya Bankası Türkiye'nin büyüme tahminini yüzde 5'e çıkardı!

Bankanın açıklamasında, "Bölgenin en büyük ekonomileri olan Türkiye'nin beklenenden güçlü bir şekilde toparlanması ve Rusya'nın dayanıklı bir performans göstermesi sayesinde daralma beklenenden daha düşük gerçekleşmiştir." ifadesi kullanıldı.

Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı Haberi

Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı

Evim Türkiye Fuarı’nın ilki Almanya’nın Essen kentinde gerçekleşecek. Messe Essen Fuar Merkezi’nde 8-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuarda birçok firma yer alacak, binlerce ziyaretçi katılım gösterecek.

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe projesinin 3 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Almanya’da tanıtılacağını söyledi. İlhan Erdal, "Geride bıraktığımız 2018 yılında özellikle yurt dışından gelen birçok ziyaretçiyi ağırladık.Yaşanan olumsuzluklara rağmen projemiz 2018 yılında çok güzel dönüşler aldı. Şimdi de bizler Düsseldorf’da gerçekleşecek olan fuar ile başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da yaşayanlarla bir araya geleceğiz. Evim Türkiye fuarı Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen ve projeleri yakından incelemek isteyen yatırımcılar için çok büyük fırsat" dedi. 

Duru Beytepe projesi 2020 yılında teslim edilecek. Duru Beytepe’den daire alanlar,...