24 / 04 / 2024

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto paralar içinde en popüleri Bitcoin. Öyle ki yatırımcısı anbean bitcoin son dakika yorumlarını takip ediyor. Kripto paralar en az döviz kadar takipçi toplayınca hakkındaki araştırmlar da önem kazanıyor. Bitci.com ve Future Bright'ın yaptığı bir araştırma, Türkiye'deki kripto para sektörüne ili



Türkiye dünya çapında en çok kripto para yatırımının ve işleminin yapıldığı ülkelerden biri oldu. Geçen her gün kripto para yatırımcılarının sayısını artıyor. Peki, ülkemizdeki yatırımcılar, kripto para piyasasındaki gelişmekleri nasıl takip ediyor? Ülkemizdekadın kripto para yatırımcıları ne durumda? İşte bu soruların ve çok daha fazlasının cevabı, Bitci.com ile Future Bright'ın hazırlayıp yayımladıkları yeni raporda verildi.

Webtekno'da yer alan habere göre, 2021'in eylül ayında 1.003 Türk potansiyel ile mevcut yatırımcının katılımı ile gerçekleşen araştırma, ülkemizin yatırımcı portfolyosunu ortaya çıkardı... Araştırma, kripto para yatırımcılarında yaş ortalamasının 30,1 olduğunu ortaya koyarken, kadın yatırımcıların sayısında çok büyük bir artış gözlemlendiğini kaydetti.

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye de en çok tercih edilen kripto paralar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön