24 / 04 / 2024

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye'de en çok tercih edilen kripto paralar...

Kripto paralar içinde en popüleri Bitcoin. Öyle ki yatırımcısı anbean bitcoin son dakika yorumlarını takip ediyor. Kripto paralar en az döviz kadar takipçi toplayınca hakkındaki araştırmlar da önem kazanıyor. Bitci.com ve Future Bright'ın yaptığı bir araştırma, Türkiye'deki kripto para sektörüne ili



Araştırmaya göre ülkemizde daha önceki yıllarda yüzde 10 seviyeleri ile ifade edilen kadın kripto para yatırımcısının sayısı, 2022 yılı itibarıyla yüzde 38’e çıkmayı başardı. Daha kripto paralara yatırım yapmamış ancak yapmayı planlayan kadın sayısı da bu rakama eklendiğinde, kadınların yatırımcılar arasındaki oranı yüzde 50’e ulaşıyor.

Kripto para almayı düşünenler dikkat! Türkiye de en çok tercih edilen kripto paralar...

Öte yandan bu araştırma, Türkiye’de varlık yatırımına ilişkin de kritik bilgiler sağladı. Kripto para piyasasında yatırımcılar yüzde 54’lük bir oran ile en fazla Bitcoin’i tercih ederken, diğer öne çıkan tercihler şöyle oldu:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön