19 / 04 / 2024

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 



Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin yanı sıra  ve perakende sektörünün duayenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından düzenlenen ve “Geçmişten geleceğe sektörde inovasyon ve geleceğin teknolojileri” konularının ele alındığı Perakendede İnovasyon Forumu’nda ayrıca perakende sektörünün en iyi şirketleri de ödüllendirildi. Bu kapsamda Tekzen, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinin birincisi oldu.
 

Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, ödülünü Capital Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük’ten aldı.


Bir yılda 15 yeni mağaza

2017 yılında 15 yeni mağaza açarak yılı 55 ilde toplam 129 mağaza ile kapadıklarını ifade eden Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Biz yüzde 100 memleket sermayesi bir şirketiz. Ülkemize yatırım yapmaya ara vermeden devam ediyoruz. Bununla birlikte Tekzen olarak her yıl büyümeyi sürdürüyoruz. 2017 yılında da önemli bir büyüme ivmesi yakaladık. İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bolu, Nevşehir, Sakarya, Erzurum, Konya, Kahramanmaraş, Samsun ve İzmit illerinde toplam 15 yeni mağazanın açılışını yaptık. Daha fazla tüketiciye ulaşmaya çalışıyoruz. Yeni yatırımlarla verdiğimiz ürün ve hizmetlerde farklılaşmaya çalışıyoruz. 2018 yılında da yurtdışı yatırımlarımızla ve “Her ilde bir Tekzen” hedefiyle mağaza sayımızı arttırmaya devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön