28 / 03 / 2024

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Via Twins ruhsatsız mı?

Gökdelenin sahibi Bayraktar İnşaat firmasının Via Twins ismini verdiği binayı yapı kullanma izin belgesi (iskan izni) olmadan devlete kiraladığı, bu nedenle binanın yasalara aykırı şekilde kaçak kullanıldığı öğrenildi.

Via Twins projesi Mart sonuna kadar kampanyada!

Bayraktar İnşaat'ın 'Business Class' konsepti ile Ankara'da gerçekleştirdiği Via Twins Projesi'nin tanıtıma özel avantajlı fiyatlarla satışı Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Via Twins projesinde avantajlar Mart sonuna kadar sürecek!

Bayraktar İnşaat 'ın ' Business Class ' konseptiyle Ankara'da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.

Wia Twins Ankara'da ofislerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat’ın ‘Business Class’ konseptiyle Ankara’da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı. Projede ofislerin başlangıç fiyatı 460 bin TL olarak belirlendi..

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Ankara Via Twins satışta! Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Başkent iş dünyası, havaalanından 27 km uzakta CIP Lounge konforunda buluştu. Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi iş dünyası ve basına “Business Class” lansmanla tanıtıldı.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Lima Yapı'dan Ankara'da 3 yeni proje: Lima Twins, Lima Elit, Lima Vadi!

Lima Yapı Ankara'da yeni projelerine başlıyor. Lima Twins'e devam eden Lima Yapı, önümüzdeki dönemde inşa edeceği Lima Elit ve Lima Vadi projeleri için ruhsat bekliyor...

Via Green iftar yemeği düzenledi!

Ankara'nın yeni iş merkezlerinden Via Green, çözüm ortakları ve basın mensuplarına bir iftar yemeği verdi. Yemekte sahne alan hacivat- karagöz ve kukla şov büyük beğeni topladı.

Bayraktar İnşaat Ankara’da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacak!

İSTANBUL’daki yatırımlarının yanı sıra Ankara’da Via Tower, Via Green, Via Flat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat Ankara’da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor...

Bayraktar İnşaat Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor!

İstanbul'da ki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı Haberi

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı

Ofis projesi denince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve birçok başarılı projeye imza atan Bayraktar İnşaat, Ankara Söğütözü’ndeki Via Twins ofislerini Mart ayı sonuna kadar avantajlı fiyatlarla satışa sundu. Başkent iş dünyasına ayrıcalıklı hizmet verecek olan Via Twins, ilk 10 katında uluslararası bir oteller zincirine de ev sahipliği yapacak.


“Business Class” konseptiyle 11 Mart’ta yapılacak lansmanda, o güne özel sınırlı sayıda Via Twins ofisleri, yüzde 35 kazanç ve hemen teslim fırsatıyla sahipleriyle buluşacak.



Proje 33 katlı 2 kuleden oluşuyor. Başkente yeni bir soluk getiren ve “Business Class” ayrıcalığı sunan A+ ofisler 66 m2 ‘den 800 m2’ye kadar ihtiyaca uygun ofis seçenekleri sunuyor. Kiralama avantajları da sunan projede minimum 460 bin ile maksimum 1.300 bin TL fiyat aralığında değişen toplam...