18 / 04 / 2024

Ankara villa projesi

Ankara villa projesi

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

TOKİ, Ankara için ÇED başvurusu yaptı! Tam 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 171 milyon 94 bin TL'ye mal olacak projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım'da teslim!

Kartepe Thema Derbent projesinde yer alan villaların teslimleri 2024 yılının Kasım ayında gerçekleştirilecek. Satış sürecinin devam ettiği projede 18 adet müstakil villa bulunuyor.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Hayal Urla Villa projesinde yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı! Yeni proje

Hayal Urla Villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı ile satılacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara villa projesi Haberi

Ankara villa projesi

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 8 bin metrekare alan üzerinde kurulan fsgarchitects’in mimari, Grup T Tasarım’ın iç mimari projesini yaptığı 3 bin 500 metrekare kapalı alanı Salih Bezci, bin 500 metrekare kapalı alanı Efe Bezci’ye ait villa kompleksinin  ‘özellikli müstakil konut’ ve ‘mimari müstakil konut’ kategorilerinde Avrupa ödülü aldığını, aynı zamanda “fivestars” ile onurlandırıldığını ifade etti. 

125 ülkeden farklı kategorilerde yarışan 10 bine yakın proje içinde villa kategorisinde Efe Bezci, Avrupa’nın en iyisi olmaya layık görülmenin ülkemiz açısından da gurur verici bir çalışma olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Şirketimizin yönetim kurulu başkanı olan babam Mimar Salih Bezci’nin öncülüğünü yaptığı yatırımlardan 4’ü Avrupa ve dünya birincilikleri ödülü almıştı. Şimdi bu ödüllere, yenilerini eklemenin sevincini yaşıyoruz. Sıra, 4 Aralık’ta Londra The Savoy...