20 / 04 / 2024

ankara yarım kalan inşaat

ankara yarım kalan inşaat

Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), Türk Dil Kurumu (TDK), Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) tek çatı altında toplayacak olan kompleksin inşaatı yarım kaldı.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Ankara'daki millet bahçesinin maliyeti üçe katlandı!

Başkent Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yapımına başladığı millet bahçesinin maliyeti, öngörülenin üç katına çıktı. 2022 yılının Ağustos ayında 43,8 milyon lira ile yapımına başlanan projenin yarım kalan işleri için bu yılın Kasım ayında 82,7 milyon TL daha harcandı.

Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları 30 Mayıs 2022!

Altın fiyatları son günlerde 2022 senesinin rekor seviyelerini görüyor. Gram altın bu sabah 989 liradan işlem görürken şu anda kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın ve yarım altın kaç TL? İşte canlı altın fiyatları 30 Mayıs 2022

Son fırsat! Altın fiyatları resmen çakıldı, uzmanlar uyardı... Gram, tam, yarım ve çeyrek altın...

Ons altın fiyatı, yaklaşık 2,5 ayın en düşük seviyesini gördü; gram altın da, ons altında yaşanan düşüşten etkilenerek değer kaybediyor. Piyasalar, yarın Türkiye saati ile 21:00'de açıklanacak olan Fed'in faiz kararı ve piyasalara etkisini izleyecek. İşte 4 Mayıs 2022 çeyrek altın, gram altın, yarım

Renault'un en ucuz arabasıydı, fiyatı yarım milyona dayandı! İşte 20 Nisan 2022 güncel Clio fiyat listesi...

Ülkemizde sık satılan araçlardan biri olan Renault'un en uygun modeli olarak bilinen Clio'nun fiyatı yarım milyona dayandı. İşte 20 Nisan 2022 Renault Clio fiyat listesi...

Yarım kalan inşaatlara sigorta çözümü!

Özellikle kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan bina tamamlama sorunu konut sahiplerini mağdur ediyor. Sigorta firmaları bina tamamlama sigortası ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Yarım kalan daireler için ödenen tutarlar iade edilecek!

İstinaf mahkemesi projesi yarım kalan ve şirketlere peşin ödeme yapılan krediler için bankaların tüketiciye para iadesi yapmasına karar verdi. 

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

Haziran'daki faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri yarım milyara dayandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri Haziran 2021'de yarım milyara dayandı...

ankara yarım kalan inşaat Haberi

ankara yarım kalan inşaat

Satıştay’ın Türk Dil Kurumu 2018 denetim raporu, ekonomideki olumsuz tablonun Atatürk’ün mirası olan kurumları tek bir çatı altında toplayacak olan kompleksin yapımının durmasına neden olduğunu ortaya çıkardı.

Başkent Ankara'da inşa edilecek kompleks için Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu (AKDTYK) ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında 18 Mayıs 2015 tarihinde ön protokol imzalandı.

9 Haziran 2016'da ise TDK, TTK, AKDTYK ve TOKİ arasında ise sözleşme yapıldı.

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in haberine göre TOKİ, beş kurumu bir araya toplayarak, Eskişehir yolundaki yaklaşık 70 dönümlük arsada inşa edilecek 50 bin metrekare kapalı alana sahip kompleks için 14 Aralık 2017 tarihinde ihaleye çıktı. İhaleyi 158 milyon 735 bin lira teklifle kazanan ARTIM İnşaat & Bahaş İnşaat İş Ortaklığı ile 26 Ocak 2018 tarihinde sözleşme imzalandı.

ÖNCE İŞİ...