28 / 03 / 2024

Ankarada bina satışı

Ankarada bina satışı

Ankara 15. İcra Dairesi tarafından Çankaya'da bulunan betonarme kargir bina satışa çıktı. Binanın satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 21 Nisan günü 11:30 ile 11:35 saatleri arasında gerçekleşecek.

Avrupakent GYO, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan ve Halkalı'dan 3 katlı bina alıyor!

Avrupakent GYO, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan ve Halkalı'dan bina satın alınmasına karar verdi. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 4 taksitle arsa ve bina satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi ilçesinde yer alan iki adet arsa ve binayı 4 taksitle satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Tapu devredilirken harç ödenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '2 ağabeyimle birlikte banka kredisi kullanarak 3 daire 1 dükkandan oluşan bir bina satın aldık. Kredi benim adıma çıktı, dolayısıyla tapu da benim üstüme oldu. Onlara devir yapabilir miyim? Bunun masrafı satıştaki gibi mi olur?' sorusunu yanıtladı.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık bina!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bina satışa çıktı. 16 bölümden oluşan gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 660 bin TL olarak belirlendi.

Enerji kimliği olmayan bina satılamayacak !

Enerji Kimlik Belgesi olmayan binaların satışı veya kiralaması 2020'den itibaren yapılamayacak. Belgesi olmayan binalar için ayrıca cezai yaptırım uygulanacak.

Peker GYO Almanya'dan 48 dairelik bina satın aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Almanya'nın Heinsberg şehrinde yer alan 48 dairelik bir binayı satın aldı...

Beyoğlu Santa Pera Hotel 10.5 milyon dolara satılıyor!

Beyoğlu'nda ki Santa Pera Hotel olarak faaliyet gösteren bina satışa çıkarıldı. Binan satış bedeli ise 10 milyon 500 bin dolar.

Edirne Defterdarlığı'ndan satılık bina ihalesi 24 Mayıs'ta!

Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yahşifakih Mahallesi'nde yer alan kargir bina satışa sunuluyor. İhale 24 Mayıs'ta yapılacak.

Ankarada bina satışı Haberi

Ankarada bina satışı

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Ankara İl, Çankaya İlçe, 28055 Ada No, 3, Parsel No, MÜH YE Mahalle/Mevkii, İlkbahar malı. 606. Sok. No:22'de bulunan taşınmaz; Bodrum Kat+Zemin Kat+1 Normal Kat ve Çatı arası kattan oluşan betonarme kargir bina olup, bahçe içerisindedir. Villanın cepheleri sıva üzeri serpme su bazlı boyalı ve ahşap süslemeli olup, çatışı ahşap üzeri kiremit kaplıdır. Bina giriş kapısı masif vitriflyeli ahşap doğramalı, ısınma doğalgaz kombi ile yapılmaktadır. Taşınmaz toplam 2 antre, 2 hol, 3 oda, 5 salon, mutfak, 2 banyo, soyunma odası, 3 wc ve 2 depodan müteşekkildir. Bodrum kat: Bu kata giriş katından mermer merpen ile inilmekte, salon, açık mutfak, oda ve 2 wc mevcut, Giriş(zemin) Kat: Antre ve 2 salon mevcut olup, salon ahşap süslemeli ve ahşap...