26 / 04 / 2024

ankastre ocak fiyatları

ankastre ocak fiyatları

Yeni bir ankastre ocak almayı düşünenler uygun fiyatlı, gelişmiş özellikli ve şık tasarımlı ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Vestel ürünleri oldukça dikkat çekiyor. Peki, Vestel Ankastre Ocak fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Benzine 2 TL'ye yakın zam! Sürücüler hemen yeni fiyatlara bakın: BP, Opet, PO 24 Ocak fiyatlarını duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde motorine gelen 1 lira 15 kuruşluk zammın ardından, bugün de benzinde fiyatlar değişti. Peki yeni fiyatlar kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Ocak 2024 fiyat listesi..

Hyundai’den 2024 Ocak ayının en ucuz sıfır aracı ve ocak fiyatları...

Hyundai Türkiye’nin en ucuz araç modelini satmaya devam etmektedir. Bu doğrultuda geçtiğimiz ay 55 bin TL’ye varan zamla meraklılarının karşısına çıkan otomobil üreticisi 2024 senesinin ilk ayında fiyatlarını sabit tutma kararı aldığı belirtti. İşte haberin detayları...

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Kumtel set üstü ocak fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Kumtel set üstü ocak modelleri uzun yıllar boyunca kullanılır, farklı göz sayılarıyla her ihtiyaca verir. Peki, Kumtel set üstü ocak dörtlü doğalgazlı kaç TL? Kumtel KO-40 TSHDF siyah ocak kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak'ta şok indirim! 21 Mart 2023 listesi

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak, dokunmatik kontrol mekanizması ve vitroseramik yapısı ile mutfaklarda yerini alıyor. Peki elektrikli ocak indirimle ne kadara satılıyor? 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

Vestel'den 14 Mart'a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evleneceklerin ve ya evini yenileyeceklerin bütçesini düşünen Vestel'den indirim kampanyası. Vestel'den Ankastre Ocak, Ankastre Fırın ve Ankastre Davlumbaz birlikte alımına net 1000 TL indirim fırsatı.

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak, zaman ayarlı alev teknolojisi, geniş hacimli ocak gözleri ve gaz söndürme emniyeti sayesinde ev hanımlarına kullanım kolaylığı sağlar.

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

ankastre ocak fiyatları Haberi

ankastre ocak fiyatları

Evindeki ocağını bir yenisi ile değiştirmek isteyenler ya da yeni ev kuracak olup çeyizine beyaz eşya bakanlar tüm ankastre ocak fiyatlarını araştırıyorlar. Vestel Ankastre Ocaklar uygun fiyatları ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Vestel ankastre ocaklardaki Gaz Söndürme Emniyeti özelliği sayesinde  ocak alevi istenmeden kapandıgında gaz emniyeti devreye giriyor, gazı keserek zehirlenme riskini ortadan kaldırıyor ve güvenliğinizi sağlıyor. 

Vestel Ankastre Ocaklar standart ocaklara göre daha genis hacimlidir. Böylelikle ocağınıza aynı anda daha fazla tencere sığar. Peki, Vestel Ankastre Ocak fiyatları ne kadar? 
 

Vestel Ankastre Ocak fiyatları 17 Mayıs 2022:

Vestel AO-6330 B Ankastre Ocak 5.719 TL, 
Vestel AO-6470 S Ankastre Ocak 5.379 TL, 
Vestel AO-71159 YX-W 70 cm 5 Gözü Gazlı (1 Gözü Wok'lu) Ankastre Ocak 4.459 TL, 
Vestel AO-91159 YS-DW...