18 / 04 / 2024

Another World satılık

Another World satılık

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metre kare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor.

Another World'te son etap daireler satışa çıktı!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Another World projesinde son daireler satışta!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Another World'de satışlar başladı!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World'de satışlar başladı. 17 bin metrekare arsa içinde yükselen sitede 6 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Another World'te daireler 5 yıldızlı otel konforunda!

Alanya'nın yükselen değeri ve en prestijli projesi olan Another World, 5 yıldızlı otel konforunda olan dairelerini satışa sundu.

Mozaik İnşaat Another World satılık daire fiyatları!

Mozaik İnşaat'ın Alanya'daki projesi Another World'te fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.Bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Another World’de; her şey elinizin altında.

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Emlak Konut İkitelli Ayazma Konutları satılık!

Emlak Konut İkitelli Ayazma Konutları satılık alanları 117,19 metrekareden, fiyatları ise 396 bin TL'den başlıyor. proje Ağaoğlu My World Europe projesinin arka kısmında inşa ediliyor.

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Has İnşaat Oto World Asya satılık!

Has İnşaat Oto World Asya satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlarken, satılık dükkan büyüklükleri ise 200 metrekareden başlıyor. Projede teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek.

Oto World Asya Kurtköy satılık!

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları 790 bin liradan başlayarak yükseliyor. 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor.

Pendik Oto World Asya satılık dükkan!

Pendik Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden proje TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Otoworld Asya satılık dükkan!

Otoworld Asya satılık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinin alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları!

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler bulunuyor...

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan teslimleri 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. 365 tane dükkandan oluşan projede fiyatlar 790 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

My World Europe satılık

My World Europe satılık daire fiyatları 297 bin 850 TL'den başlıyor. İçerisinde toplam 3 bin 100 adet dairenin yer aldığı projede Arena Residence, Pool Residence ve Golf Residence adlı 3 farklı bölüm yer alıyor...

Pendik Oto World Asya satılık!

Pendik Oto World Asya satılık galerin metrekare birim fiyatı 3 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Pendik Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl Aralık ayında yapılıyor...

Another World satılık Haberi

Another World satılık

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metre kare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor. Kısa vadede kazanç için de yatırım yapılabilir durumda olan daireler anahtar teslim; 1+1 için 230 bin ve 2+1 için 289 bin Türk Lirasından başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Yeni Yüzyıl