26 / 04 / 2024

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları!

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler bulunuyor...



Dükkan büyüklüklerinin 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği  Oto World Asya  satılık dükkan fiyatlarından önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.


22 bin 275 metrekare alan üzerine yayılan Oto World Asya projesi toplam 365 adet dükkandan meydana geliyor. Proje İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te inşa ediliyor.


Oto World Asya satılık dükkan fiyatları dükkanın tipine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. 170 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje 4 katlı olarak tasarlandı.


Oto World Asya ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Pendik Oto World Asya ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı içerisinde yanıtı veriliyor.


Oto World Asya satılık dükkan fiyatları 790 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor. Projede bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler yer alıyor.


Pendik Oto World Asya adres!

Oto World Asya ulaşım: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Telefon: 0 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön