26 / 04 / 2024

Another World satışları

Another World satışları

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metre kare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor.

Konut satışlarında ivme kaybı yok!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, konut satışlarının, kentsel dönüşüm ve nüfus artışıyla birlikte bir ivme kaybetmeyeceğini açıkladı.

Alanya Another World'de son etap daireler satışta!

Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.

Another World'te son etap daireler satışa çıktı!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Another World projesinde son daireler satışta!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Another World'de satışlar başladı!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World'de satışlar başladı. 17 bin metrekare arsa içinde yükselen sitede 6 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Another World'te daireler 5 yıldızlı otel konforunda!

Alanya'nın yükselen değeri ve en prestijli projesi olan Another World, 5 yıldızlı otel konforunda olan dairelerini satışa sundu.

Mozaik İnşaat Another World satılık daire fiyatları!

Mozaik İnşaat'ın Alanya'daki projesi Another World'te fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.Bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Another World’de; her şey elinizin altında.

Emlak Konut kuralı satışlar için son 15 gün!

Emlak Konut kuralı satışları bugünle birlikte 15 gün sonra sona eriyor. Kuralı satışlar Tuzla Emlak Konutları, Sultanbeyli Emlak Konutları, Emlak Konut Başakşehir, Bahçekent Emlak Konutları, Spradon Quartz, 1stanbul, My World Europe için geçerli

Emlak Konut Spradon Quartz kuralı satışları!

Emlak Konut Başakşehir Evleri, Bahçekent Emlak Konutları, Tuzla Emlak Konutları, Ağaoğlu My World Europe, Spradon Quartz, 1stanbul Ispartakule, ve Sultanbeyli Emlak Konutları'nda yer alan kuralı satışların detayları...

Emlak Konut My World Europe kuralı satışları!

Emlak Konut Başakşehir Evleri, Tuzla Emlak Konutları, Spradon Quartz, Bahçekent Emlak Konutları, 1stanbul Ispartakule, Ağaoğlu My World Europe ve Sultanbeyli Emlak Konutları'nda yer alan kuralı satışların detayları...

Emlak Konut 1stanbul kuralı satışları!

Emlak Konut Başakşehir Evleri, Spradon Quartz, Tuzla Emlak Konutları, 1stanbul Ispartakule, Ağaoğlu My World Europe, Bahçekent Emlak Konutları ve Sultanbeyli Emlak Konutları'nda yer alan kuralı satışların detayları...

Özen Yapı İstanbul Konutları'nda satışlar devam ediyor!

15 katlı tek blokta 30 konuttan meydana gelen İstanbul Konutları Kadıköy'de satışlar devam ediyor

Batışehir, 3. etap satışlarını öne çekecek!

Batışehir projesinde ikinci etap satışlarının yüzde 30'u tamamlanınca projede üçüncü etap satışlarının öne çekilmesi gündeme geldi

Another World satışları Haberi

Another World satışları

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metre kare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor. Kısa vadede kazanç için de yatırım yapılabilir durumda olan daireler anahtar teslim; 1+1 için 230 bin ve 2+1 için 289 bin Türk Lirasından başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Yeni Yüzyıl