29 / 03 / 2024

ant yapı dolar kuru kampanyası

ant yapı dolar kuru kampanyası

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Ant Yapı, Rus havaalanını erken bitirirse 10 milyon dolar bonus alacak!

Yurtdışında 3 milyar dolarlık 35 projenin taahhüt işlerini üstlenen Ant Yapı, şimdi de Rusya'nın en büyük havalimanı olan Domodedovo'ya ait Terminal 2 binasının yükleniciliğini üstlendi.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhiti arasında yer alan, yurt dışında 4.5 milyar dolar değerinde projeye imza atan Ant Yapı, ilk kez Londra'da projeye hazırlanıyor

Ant Yapı Rusya'dan aldığı 500 milyon dolarlık projeye başlayacak!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından 500 milyon dolarlık iş aldı Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde ve 4,5 milyar dolar değerinde yaklaşık 100 adet farklı projeye imza attı.

Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havaalanı Domodedovo'nun 500 milyon dolar yatırım değeri olan projeye başlıyor.

İş GYO'nun Manzara Adalar ihalesini Ant Yapı kazandı!

İŞ GYO'nun, Manzara Adalar projesinin inşaat yapım ihalesini Ant Yapı'nın kazandığı bildirildi. 2018 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje, yaklaşık 300 milyon dolar yatırım değerine sahip.

Ant Yapı 3 projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitlendi!

Her projesinde firma bünyesinde faizsiz vadelendirme seçeneği sunan Ant Yapı, teslime hazır konumda olan üç projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitledi..

Ant Yapı dolar kurunu 1,98'de sabitledi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 1,98 TL’den sabitledi. Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor, teslimler 2015 Haziran sonunda gerçekleşecek.

Ant Yapı Antriva Beykoz'da son 2 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva Beykoz projesi kapsamında yer alan villaların fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor. Projede son 2 villanın satışı devam ediyor.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da yer alan villalardan satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan villalardan son 3 tanesinin satışı devam ediyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da fiyatlar 380 bin liradan başlıyor!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ant Yapı Antasya Rezidans'da yer alan dairelerin fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva projesinde 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

99 müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesi Ant Yapı imzasıyla hayata geçiyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

ant yapı dolar kuru kampanyası Haberi

ant yapı dolar kuru kampanyası

Anthill Residence projesinde kalan son 20 konut ile Çekmeköy’deki Antorman projesindeki son 3 konut için firma  bünyesinde yüzde 50 peşin, kalanı vade farksız olarak 12 ay vadelendiriliyor. 

Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor. Teslimler 2015 Haziran sonunda yapılacak. Örnek daireleri hazır projenin kabaları tamamlandı. Antteras projesinde firma bünyesinde yüzde 25 peşin kalanı yine vade farksız olarak 2016 yılı sonuna kadar vadelendirilebiliyor.


Antteras hakkında: 

300 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen Antteras projesi, Ant Yapı tarafından Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. Teslimlerin 2015 Haziran olarak belirlendiği Beylerbeyi Antteras projesinin toplam arsa alanı 65 bin metrekare olarak belirlendi. 2 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dublekslerden meydana gelen projede 72 dubleks ve 16 normal konut yer alıyor. 


Beylerbeyi Antteras iletişim

Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi:...