26 / 04 / 2024

ant yapı ödül

ant yapı ödül

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı. Listenin 86. sırasında Ant Yapı yer aldı. Ant Yapı Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından ödüllendirildi.

Ant Yapı ENR dergisinde yer aldı!

ENR dergisinin 16 Aralık tarihinde yayımlanan sayısı içerisinde, dünya üzerinde inşaat sektörüne dair uluslararası ölçekte iş yapan firmaların tanıtıldığı, rehber niteliğinde bir bölüm yer aldı...

Ant Yapı dünyanın en iyi 250 firması içinde 94. sıraya girdi!

Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl seçtiği dünyanın en büyük müteahhitlik firmaları içinde yer almak demek duyar. Ant Yapı bu yıl da, uzun yıllardır olduğu gibi ENR Ödülü’ne layık görülerek, dünyanın en iyi 250 firması içinde 94'ncü sırada..

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

ant yapı ödül Haberi

ant yapı ödül

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 86. sıraya yükselen Ant Yapı’ya bir ödül de Türkiye Müteahhitler Birliği’nden. Türkiye Müteahhitler Birliği, ENR Dergisi’nin uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında yer alan 40 Türk firma için, 22 Şubat 2017 Çarşamba günü, Ankara Sheraton Otel ve Kongre Merkezi’nde ödül töreni düzenledi.


Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi'nin ve TMB Başkanı Sayın Mithat Yenigün’ün katıldıkları ödül töreninde Ant Yapı adına plaketi Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz aldı.


Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, “Ant Yapı olarak 1990’lı yılların başından bu yana yurt dışında başta Rusya ve Türki Cumhuriyetlerde birçok başarılı işlere imza attık. Halen Rusya ve Türkmenistan’ın yanı sıra İngiltere ve Amerika’da projelerimiz devam...