20 / 04 / 2024

Ant Yapı Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Ant Yapı Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı. Listenin 86. sırasında Ant Yapı yer aldı. Ant Yapı Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından ödüllendirildi.



"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 86. sıraya yükselen Ant Yapı’ya bir ödül de Türkiye Müteahhitler Birliği’nden. Türkiye Müteahhitler Birliği, ENR Dergisi’nin uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında yer alan 40 Türk firma için, 22 Şubat 2017 Çarşamba günü,  Ankara  Sheraton Otel ve Kongre Merkezi’nde ödül töreni düzenledi.


Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi'nin ve TMB Başkanı Sayın Mithat Yenigün’ün katıldıkları ödül töreninde Ant Yapı adına plaketi Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz aldı.


Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, “Ant Yapı olarak 1990’lı yılların başından bu yana yurt dışında başta Rusya ve Türki Cumhuriyetlerde birçok başarılı işlere imza attık. Halen Rusya ve Türkmenistan’ın yanı sıra İngiltere ve Amerika’da projelerimiz devam ediyor. Bu yıl uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında hedefimize biraz daha yaklaşarak 86. sıraya yükselmenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödül başarımızı tescillemesinin yanı sıra ekip olarak bundan sonra yapacağımız işler için motivasyonumuzu artırdı” şeklinde konuştu.


Geri Dön